29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Haziran 2019

Bu Hafta Vizyona Girecek En İyi 5 Film – 05/07 Haziran 2019

Merhaba EgeEtkinlik takipçileri. Bugün yeni bir liste ile karşınızdayız. Bu defa diğer içeriklerimizden farklı olarak sizlere bir film listesi hazırladık. Bundan sonra da bu şekilde film listeleriyle karşınıza çıkmayı düşünüyoruz. Umarız beğenirsiniz.

Not: Liste sırası rastgeledir. Herhangi bir puanlama yoktur.

1.Bharat

Bollywood’un en sevilen oyuncularından Salman Khan’ın çokca beklenen son filmi Bharat 5 Haziran’da vizyona girecek. Hindistan’nın bağımsızlaşma sürecinde bir ailenin başından geçenleri anlatan filmde olaylar Bharat rolünde oynayan Salman Khan’ın gözünden anlatılacak. Filmin türü ise aksiyon dram ağırlıklı.

2.Dark Phoenix

X-Men serisinin son halkası olacak film 5 Haziran’da vizyona girecek. Bu filmden sonra 5-6 sene çekilmeyecek olan seri Avengers evreniyle birleştirilip yeni serilere yelken açacak. Fragmanlardan izlediklerimiz kadarıyla çok güzel bir film izleyeceğimizi düşündürten film Jean Grey’in içindeki Dark Phoenix ile tanışmasını ve takımıyla olan mücadelesini konu alacak.

3.Pavarotti

Efsanevi İtalyan opera sanatçısı Pavarotti’yi konu alacak belgesel-film sanatçının özel hayatı ve iş hayatındaki yaşadıklarını bizlere gösterecek.

4. The Last Black Man in San Francisco

Jimmie Fails’ın kendi hayatını oynadığı biyografi türündeki filmde Jimmie en iyi arkadaşı Montgomery Allen ile hızla değişen San Francisco şehrinde hem eğlenceli hem de dram dolu bir maceraya atılıyorlar.

5. The Secret Life of Pets 2

2016 yılında ilk filmi vizyona giren Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminde sevimli bir köpek olan Max’in eğlence dolu yaşamını izlemiştik. Filmin ikinci serisinde de Max’in ve arkadaşlarının gizli yaşamlarına ortak olmaya devam edeceğiz. Çocuklarınız ile sinemaya gidip keyif alabileceğiniz bu filmin vizyon tarihi 5 Haziran.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir