29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2020

Survivor Yunus Emre Elendi Mi?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmacısı Yunus Emre Özden elendi mi? Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Yunus Emre Özden Kimdir? Potaya giren isim kim? Bu hafta Elelen yarışmacı kim?

[poll id=”2″]

Yunus Emre Özden Kimdir?

Survivor Yunus Emre olarak tanınan ‘Yunus Emre Özden’ gerek hırslı yapısıyla gerekse adadaki diyaloglarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha önce Gönüllüler takımında yarışan Yunus Emre’nin kendi adalarına gelen eski takım arkadaşlarına sınır çizmesi ve ‘burnuma kötü kokular’ geliyor sözleri sosyal medyaya da damga vurdu. Survivor Yunus Emre, son günlerde artan performansıyla adından söz ettiriyordu. Peki, Survivor Yunus Emre Özden kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus’un hayatıyla ilgili bilgiler

29 Mart 1993 yılında İstanbul Silivri’de dünyaya gelen ve hala Silivri’de ikamet eden Yunus Emre Özden 1.85 boyunda. Yunus Emre’nin annesi Filiz Özden’in ev hanımı, babası Kemal Özden’in ise Silivri – Yenibosna arası hatlarda şoförlük yaptığı biliniyor. İki çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.

Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, kendi imkanlarıyla kilo vermiş ve henüz 17 yaşındayken modellik yapmaya başlamış. Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week’lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini belirtti. 

17 yaşında bir ajansa başvuran yarışmacı, katalog çekimlerinde yer alıyor. 2019’da Türkiye 3.sü, İstanbul 2.si oldu. 

Modelliğin bir parçasının spor olduğunu söyleyen Survivor Yunus, sık sık kum torbası ile antrenman yapıyor. 

Adalar birleşmesi ardından eski takım arkadaşlarına çizen Yunus Emre’nin “Mert abinin bize bıraktığı mirasta oturmalarını istemiyorum. Öyle bir şey yaparlarsa çileden çıkarım. Orası Sercan abi ve bana geldi. Deniz manzaralı en güzel yeri de kendimize ayırdık. Hassas olmazlarsa hassaslaştıracağım. Kötü kokular geliyor burnuma” sözleri sosyal medyada konuşuldu ve bazı Survivor takipçileri tarafından tepkiye neden oldu. 

Yunus Emre Özden Elendi Mi?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden’in elenip elenmediği belli olmasa da ileriki haftalarda bu soru netleşecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir