29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2020

Altınoluk Amfi Tiyatro Kapalı Mı?

Altınoluk Amfi Tiyatro kapalı mı? Altınoluk Amfi Tiyatro etkinlikleri ne zaman başlayacak? Altınoluk Amfi Tiyatro biletler neden iptal oldu? Neden etkinlikler gözükmüyor?

Ege’nin ve Balıkesir’in en çok turist çeken kasabalarından Altınoluk, her sene yaz boyu gerçekleşen etkinlikleri ile de kendinden sıkça söz ettiriyor. Bu etkinliklere ev sahipliği yapan en önemli etkinlik noktalarından biri de Altınoluk Amfi Tiyatro. Peki her sene en önemli etkinliklerin yapıldığı Altınoluk Amfi Tiyatro neden kapalı gözüküyor?

Biliyorsunuz ki bu sene tüm dünya korona virüsü etkisinde kaldı ve bundan her sektör etkilendi. Bunlardan biri de sanat, etkinlik sektörü. Uzun süredir iş yapmayan Altınoluk Amfi Tiyatro’da, yetkililerden aldığımız bilgiye göre uzun süre kapalı kalacak. Bunun nedeni tam olarak bilinmese de salgının önüne geçmek olabilir.

Ancak hemen üzülmenize gerek yok. Altınoluk’da diğer eğlence mekanlarındaki etkinlikler devam edecek. Ayrıca yenilenen yüzü ile Ayvalık Büyük Park Amfitiyatro, yaz boyu etkinlikleri ile açık olacak. Alternatif olarak buraya yönelebilirsiniz. Aşağıdaki listelerden etkinliklere ulaşabilirsiniz.

Altınoluk Amfi Tiyatro İletişim: (0266) 374 44 44

Altınoluk Açıkhava Yaz Konserleri 2020

Ayvalık Açıkhava Yaz Konserleri 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir