18 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020

Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali – 10/13 Eylül 2020

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali, Kandıra Ömerağzı Koyu’nda gerçekleşecek.

Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Bisiklet Platformunun paydaşlığı ile bu yıl ilk defa 10-13 Eylül 2020 tarihlerinde Kandıra İlçesi, Kerpe/Ömerağzı’nda düzenlenecektir. Festival, Kandıra Sahilleri’nin muhteşem doğasını keşfetmek ve turistik mekanları ile tanışmak isteyen tüm bisikletseverlere açık olup ücretsizdir. Çadır ve bisikletleri, katılımcılar kendileri temin edeceklerdir.

Bu festival ile katılımcılar şehrin güzide sahilleri olan Kefken, Kerpe, Cebeci, Bağırganlı, Babalı ve civar köylerden geçen bisiklet rotalarında sürüş yapmaya, Kandıra’ya özgü yöresel lezzetleri tatmaya fırsat bulacaklardır. Katılımcıların Kandıra’nın sahil ve orman yollarında bisiklet sürmenin keyfine varacak, Karadeniz’in eşsiz plaj ve koylarında denize girecek, Pembe Kayalıklar’da gün batımının keyfini çıkaracaktır.

Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali
10/13 Eylül 2020
Yer: Kerpe, Ömerağzı, Kandıra/Kocaeli
Etkinliğe katılmak için tıklayınız…
Etkinlik ücretsizdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir