20 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020

Aydın Ücretsiz Tablet Başvuru (Eğitime Destek Yardımı)

Aydın eğitime destek başvurusu nasıl yapılır? Didim ücretsiz tablet başvurusu. Buharkent tablet kampanyası. Aydın ücretsiz bilgisayar formu. Aydın ücretsiz tablet başvuru formu. İncirliova tablet hediye. Çine tablet ve televizyon yardımı. Söke ücretsiz tablet. Efeler ücretsiz tablet başvuru.

Uzaktan eğitimin başlaması ile “Eğitimde Eşitlik” adına bir çok kurum ve kuruluş yardım kampanyalarına başladı. İzmir, İstanbul, Ankara başta olmak üzere birçok büyükşehirde yardım talep eden ve yardım bağışlayan insanlar kampanyaya katılmaya devam ediyor. Türkiye’nin önemli şehirlerinden Aydın’da bu kampanyaya bir çok şekilde destek vermeye başladı.

Aydın’da bir çok belediye eğitimde eşitlik için ihtiyaç sahiplerine tablet, bilgisayar ve televizyon yardım kampanyası başlattı. Bunların başında Didim, Ortaca, Çine, Buharkent gibi ilçeler bulunmakta. Ancak belediyeler talep oldukça yardımlarda bulunmakta. Sizde kendi bulunduğunuz belediye binasına veya Sosyal Yardım Hizmetler Binası’na giderek yardım isteyebilirsiniz.

Didim Belediyesi Yardım Kampanyası

Didim Belediyesi, uzaktan eğitim gören Didimli ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet ve bilgisayar desteği vermek için ilçede kampanya başlattı.

Buharkent Belediyesi ve Kaymakamlığı Tablet Yardımı

Aydın’ın Buharkent ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk desteği Buharkent Kaymakamı Kemal Ülkü ve Belediye Başkanı Mehmet Erol verdi.

İncirliova Bende Varım Dedi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde Belediye Meclisi Üyesi Hatice İrik, öğrencilerin tablet ihtiyaçlarının karşılanması için ‘Ben de varım’ kampanyası başlattı. Yardım zinciri haline getirmeyi planladığı kampanyanın açılışını, bir öğrenciye tablet hediye ederek yapan İrik, herkesi yardıma çağırdı.

Aydın Çine’de Tablet ve Televizyon Yardımı Başladı

Çine Belediyesi öncülüğünde tablet ve televizyon yardım kampanyası başlatıldı. “Pandemi süreci hepimize şunu öğretti biz birbirimizin eksiklerini kapatmayı öğrendik, yardımlaşmayı öğrendik” diyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çinelilere “İyilik bulaşıcıdır, gel eğitime destek ol” kampanyasına katılma çağrısında bulundu.

One thought on “Aydın Ücretsiz Tablet Başvuru (Eğitime Destek Yardımı)

  • Madi durum yok onun için tablet alacak paramız yok onun için size başvurdum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir