29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Ekim 2020

Ankara 29 Ekim Kutlamaları 2020

Ankara 29 Ekimde neler var?, Ankara 29 Ekim kutlamaları nelerdir?, Anıtkabir 29 Ekim 2020 ziyareti saat kaçta?, Anıtpark Meşaleli Yürüyüş 2020, Ankara Konserleri, Ankara Cumhuriyet Kutlama Programı 2020 ile ilgili ayrıntılara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları ve Çankaya, Mamak, Etimesgut, Altındağ, Yenimahalle, Çubuk, Polatlı, Pursaklar, Sincan gibi bir çok ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama etkinlikleri programı hazırlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Türkiye’nin başkenti olan Ankara’da da pandemi önlemleri kapsamında coşkuyla kutlanacak. Mansur Yavaş’ın katılımıyla Anıtkabir özel ziyaret edilecek, Anıtpark meşaleli yürüyüşler yapılacak ve çelenk sunma gibi programlar gerçekleşecek.

Ankara 29 Ekim Etkinlikleri:
Devlet Opera ve Balesi Cumhuriyet Konseri @ Opera Sahnesi
Musa Göçmen Konseri @ Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu Çayyolu, Ankara

Azerin ve Kıraç 29 Ekim Gölbaşı Konseri

Devamı gelecek…

29 Ekim kapsamında diğer belediyelerinde hazırladığı programlar bulunmakta. İlerleyen günlerde aşağıda yer alan ilçelerle ilgili programları sizlerle paylaşacağız. Takipte olun, kaçırmayın!

Programı yayınlanacak ilçeler:
Akyurt, Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir