29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Ocak 2021

Kardeş Türküler Canlı Konseri – 13 Şubat 2021

1993 senesinden beri bir çok başarılı işe imza atmış oluşum Kardeş Türküleri 13 Şubat Cumartesi akşamı, Canlı konser ile evlerinize konuk olacak.

Pandeminin ardından evlerinden yaptıkları videolarla dinleyicileriyle buluşmaya devam eden Kardeş Türküler, bu kez naklen bir canlı yayınla konser vermeye hazırlanıyor.

Moda Sahnesi’nin “Sahneden Naklen” etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan bu konser, 28. Yılına giren Kardeş Türküler projesinin 2021’deki ilk konseri olacak. Kardeş Türküler bu konserde sosyal medyadan gelen sorulara da yanıt verecek. İzleyicilerin evlerinde dans etmesini hedefleyen Kardeş Türküler, izleyicileri konseri dinlerken çekip sosyal medyada paylaşmaya davet ediyor.

Nasıl Bilet Alırım?

Kardeş Türküler canlı konserine bilet almak için öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak bilet alım sekmesini açmanız gerekmektedir.
Moda Sahnesi Bilet Alma Ekranı
Ardından “Kardeş Türküler Konseri” bölümünü seçmelisiniz. Buradan bilet alma butonuna basınız ve gelen uyarıya onay vermelisiniz. Buradan size uygun bilet fiyatını seçip, formu doldurarak alım işlemini gerçekleştirebiliriniz.

Bilgilendirme:

1. Bileti satın aldığınızda size yollayacağımız maildeki link size özeldir.
2. Linkte yer alan “Canlı Yayın” butonu, etkinliğin başlama saatine dk kala aktif hale gelir.
3. Butonu tıklayınca yayına bağlanmış olursunuz ve IP adresiniz sisteme kayıt edilir. Farklı IP adresinden aynı linki tekrar kullanamazsınız.
4. Mobil aygıtlardan oyunu izleyecek olan seyircilerimizin hareket halinde olmaları durumunda baz istasyonlarının değişmesi sebebi IP adreslerinde farklılık yaratabilir.

Kardeş Türküler Canlı Konseri
13 Şubat 2021 – 21:00
Bilet Ücretleri: 25 TL, 50 TL, 75 TL, 100 TL, 250 TL
Konseri sizin mailinize yollanan linkten izleyebilirsiniz.

Kardeş Türküler Konser Takvimi için tıklayınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir