29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Şubat 2021

3te 3 Tarih Bilgi Yarışması Başvuru

3’te 3 bilgi yarışmasına nasıl başvuru yapılır? 3te 3 tarih bilgi yarışması başvuru formu, 3te3 bilgi yarışması 2021. 3.te 3 bilgi yarışması sunucusu kim? 3te 3 tarih yarışması izle. 3te 3 tarih programı. üçte üç başvuru.

2018 yılından beri TRT1 ekranlarında yayınlanan ve özellikle tarih meraklıları tarafından yakından takip edilen yarışma programı 3’te 3 Tarih hakkında en çok merak edilenlerden bir tanesi de yarışmaya nasıl başvurulacağı. Sizler için bu yazımızda bu konuyu açıklayacağız.

3’te 3 Tarih Yarışması Konusu Nedir?

Türk tarihi konuları ile dikkat çeken programda kazanmak için yapmanız gereken tek şey üç soruyu art arda doğru cevaplayarak 3’te 3 yapmak. “3’TE 3” te sorular da üç şıktan oluşuyor. Her üç soruda bir kez “Bir şıkkı ele” jokerini kullanarak Prof. Dr. Tufan Gündüz’den yardım alabilirsiniz. Böylece kalan iki şıkla doğru cevaba bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Ayrıca her 3’te 3 yaptığınızda “Tamam” diyerek kazandığınız ödülle yarışmadan ayrılabilir veya “Devam” diyerek daha yüksek ödüller için yarışmaya devam edebilirsiniz. Tüm soruları doğru cevapladığınızda kazanacağınız büyük ödülümüz ise tam 500 bin lira.

3’te 3 Tarih Yarışmasına Nasıl Başvururum?

3’te 3 Tarih yarışmasına katılmak çok kolay. Yarışmaya katılmak için aşağıdaki linke tıklamak ve sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Sonrasında Aydınlatma Metni’nin okuyup, işaretleyip başvur butonuna tıklayarak başvurunuzu sonlandırabilirsiniz.

3’te 3 Tarih Bilgi Yarışması Başvuru Formu için tıklayınız

3’te 3 Tarih Sunucusu Kim?

3’te 3 Tarih yarışmasının sunucu koltuğunda deneyimli ve güzel sunucu Pelin Çift oturmaktadır. Ayrıca yorumları ve jokerleri ile Prof. Dr. Tufan Gündüz programa renk katmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir