29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022

Ekrem İmamoğlu Ücretsiz Tablet Başvuru Formu 2022

Ekrem İmamoğlu 40 bin ücretsiz tablet, İBB 40 Bin ücretsiz tablet başvurusu yapma 2022, İBB’den 40 bin tablet, ibb tablet başvuru formu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ücretsiz tablet başvurusu. İBB tablet başvurusu formu doldur detayları burada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da uzaktan eğitimde zorluk çeken ve EBA’ya girişi yapmakta sıkıntı çeken öğrenciler için tablet kampanyası başlattığını duyurdu. “İBB’den 40 Bin Tablet” sloganı ile düzenlenen kampanya ile İstanbul’da ikamet eden öğrencilere toplamda 40 bin adet tablet hediye edilecek.

İBB 40 Tablet Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Ekrem İmamoğlu önderliğinde başlattığı projenin henüz bir başvuru formu yayınlanmadı. Ancak ekipler şu anda ekonomik sıkıntı çeken aileleri tespit etmeye çalışıyorlar. Sizler de ikamet ettiğiniz bölgede bulunan Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakıfları’na veya Belediye Binası‘na danışarak yardımdan taleplerinizi bildirebilirsiniz.

3 thoughts on “Ekrem İmamoğlu Ücretsiz Tablet Başvuru Formu 2022

  • Leyla Yavuz Yaman

    Diyarbakır mismil ilçesinden yazıyorum öç öğrencim var sizden tablet istiyoruz şimdiden teşekkürler Allah razı olsun

    Yanıtla
  • Anonim

    SAYIN İBB, NI EKREM İMAMOĞLU, pandemi ,’den dolayıda okullarımız, dan uzaktayız,derslerimiz,’den gerideyiz uzaktan telafinin anlami derslerimize katılıp telafisini vermektir, fakat uzaktan eğitime katılılamiyoruz.Kardesim 1ci sinif, ben 2ci sinif öğrencisiyim binlercesi arkadaslarimiz,aynı mağdur yasamaktadir hep beraber,çe uzaklarda ama yardımlaşma için dayanisma, zamani uzaklari aşmak ve arkadaslar,la beraber uzaktan eğitim telafisini vermek için bizlere uygun görülen tablet yardımını,zi bekliyoruz .YARDIMLARINIZI ARZ ,SAYGILAR.Derin ERDOĞAN.

    Yanıtla
  • Nebahat Ablay

    SAYIN BAKANIM Biz 8 kardeşiz ebaya giremiyoruz lütfen bize tablet gönderin

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir