28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021

Konuşanlar Özlem Kimdir Özlem Nereli Kaç Yaşında? Instagram Adresi

Hasan Can Kaya Konuşanlar programına katılan Özlem kimdir?, Kaç yaşında?, Nereli?, Instagram adresi nedir? , Özlem Binici nerede oynadı, Özlem Binici kariyeri işte detaylar;

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programının 8.bölümüne katılan Özlem haftanın en çok konuşulan isimlerin arasında yer aldı. Özellikle kariyeri ve oynadığı film ve dizilerle ilgili araştırmalar yapan Konuşanlar takipçileri Özlem’in Instagram hesabını da merak etmektedir.

Özlem Binici Kimdir?

Hasan Can Kaya ve Oğuzhan Uğur ile sempatik konuşmalarıyla merak uyandıran Özlem, çeşitli dizi ve sinema projelerinde yer aldı. Özlem, evlenme kararı sonrası bir süre ekranlara veda etti. 2016 yılında tekrar ekranlara dönen Özlem Binici Arka Sokaklar, Aşk Yakar, Beyaz Show Skeçler, Meryem, Kırgın Çiçekler, Şevkat Yerimdar, Cennetin Gözyaşları, Sen Çal Kapımı, Fazilet Hanım ve Kızları gibi bir çok projede yer aldı. Dizi ve sinema sektörünün yanı sıra reklam filmlerinde de oynayan Özlem, Futbolcu Ümit Karan ile de magazinciler tarafından birlikte görüntülenmişti. 40 yaşındaki güzel oyuncu Adanalıdır.

Konuşanlar Özlem Instagram Adresi

Konuşanlar programında kendi instagram hesabından çeşitli fotoğraflar gösterilerek yorumlar yapıldı. Yayınladığı fotoğraflarla bir çok kişinin ilgisini çeken Özlemin instagram’ı bir çok kişi tarafından araştırıldı.

Özlem Binici’nin instagram’ı @ossembnc olarak takip edilebilir. Programdan hemen sonra binlerce takipçi kazanan Özlemin şuanda instagram hesabında 5bin civarı takipçisi bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir