19 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Şubat 2021

Gözlerinin Ardında 2. Sezon Çıkacak Mı? Yeni Bölümler Ne Zaman?

Behind Her Eyes 2. sezon ne zaman çıkacak? Gözlerinin Ardında dizisi yeni bölümler ne zaman? Gözlerinin Ardından son bölüm izle. Gözlerinin Ardında dizi konusu nedir? Gözlerinin Ardında Türk versiyonu. Gözlerinin Ardında oyuncu kadrosu. Gözlerimin Ardında mini dizisi.

Konusu ve olay örgüsü ile son günlerin en çok konuşulan ve izlenen dizilerinden Gözlerinin Ardında dizisinin konusu ne? Neden bu kadar gündem oldu? İzleyenlerin en çok merak ettiği şeylerden biri de mini dizi olarak çekilen bu dizinin devamı, 2. sezonu gelecek mi?

Behind Her Eyes (Gözlerinin Ardında) Mini Dizi Fragmanı:

Gözlerinin Ardında Dizi Konusu Nedir?

Gözlerinin Ardında eserinin konusu, aslında yazar Sarah Pinborough tarafından 2017 senesinde yazılan bir romana dayanmaktadır. Çok satanlar arasına giren bu eser, yönetmen Steve Lightfoot tarafından mini diziye çevrilmiş ve 17 Şubat 2021’de Netflix’te gösterilemeye başlanmıştır.

Dizinin konusu Netflix’te şöyle anlatılmaktadır: Bekar bir anne, psikiyatrist ilişki yaşarken onun gizemli karısıyla gizlice arkadaşlık kurunca kendini sapkın zihin oyunlarının içinde bulur.

Gözlerinin Ardında Oyuncu Kadrosu:

Eve Hewson – Adele Campbell
Tom Bateman – Dr. David Ferguson
Simona Brown – Louise Bardsley
Robert Aramayo – Rob Hoyle
Tyler Howitt – Adam
Georgie Glen – Sue
Nichola Burley – Sophie
Roshan Seth – Dr. Sharma
Nila Aalia – Geeta Sharma

Behind Her Eyes 2. Sezonu Çıkacak Mı?

Dizinin ikinci sezonunun çıkıp çıkmayacağı belli değil. Kitaba dayalı ve bir mini dizi olduğu için 2. sezonu çıkmayacaktır. Ancak yazar yeni bir devam kitabı yazarsa ikinci sezon söz konusu olabilir.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir