19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021

Trilece Halka Arz Ne zaman? Hisse Nasıl Alınır?

Trilc halka arz ediliyor. Peki TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.’ hisse senedi nasıl alınır? ne zaman halka arz edilecek?, Hisse nereden alınır? Oyak Yatırım hisse senedi alma için işte detaylar;

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. halka arz için onay aldı. Firma’nın hisse senedi Trilc ismi ile borsada işlem görecek. Türk İlaç’ın halka açıklık oranı %30,4 olacaktır.

Trilc Halk Arz Ne zaman?

Trilc hisse senedi 25 – 26 Şubat 2021 tarihinden itibaren halka arz edilecek.

Halka Arz için belirlenen fiyat nedir?

Borsa’ya giriş fiyatı 10,00 TL olarak belirlenmiştir.

Trilc Hisse Senedi nasıl alınır?

Talep toplama için aracılık eden firma OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. belirlenmiştir.

Türk İlaç Firması Hakkında

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan firmamız, dinamik ve profesyonel kadrosuyla Türkiye’nin özel teşebbüs olarak ilk ve tek aşı üretim tesisini kurmuştur.

2017 yılında seri üretimine başlanan TETADİF Td aşısıyla ülkemizin difteri tetanos aşısında dışa bağımlılığı sona erdirilmiş olup, üretimin %70’lik kısmı için ihracat hedeflemektedir.

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.’nin ANKARA Akyurt bölgesinde bugün itibariyle sahip olduğu toplam 56.000 metrekare alandaki üretim tesisleri en ileri teknolojilerle donatılmış ve tüm üretim ekipmanları uluslararası normlara uygun şekilde dizayn edilmiştir. Tüm üretimler Güncel İyi Üretim (GMP) ve İyi Laboratuvar Uygulama (GLP) esaslarına uygun olarak yürütülmektedir.

TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş. etik ve bilimsel değerler çerçevesinde Türk ilaç sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir