29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Mart 2021

İstanbul’da Okullar Ne Zaman Açılacak?

İstanbul okullar ne zaman açılacak?, İstanbul’da özel okulların açılma tarihi, İstanbul ilkokul ortaokul ve liseler 1 mart 2021’de açılacak mı? İstanbul il hıfzıssıhha kurulu kararları için detaylar haberimizde.

İstanbul ve tüm Türkiye’deki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tarafından okullar ne zaman açılacak? sorusu aylardır gündemde yer alıyordu.

1 Mart’ta normalleşme adımlarının atılacağı yönünde haberler geldikten sonra, öğrenciler İstanbul‘da okulların ne zaman açılacağını merak etmektedir.

İstanbul‘da Okullar Ne Zaman Açılacak?

Not: 1 Mart’ta Alınan Karar İle İstanbul’da Okul Öncesi, İlkokul, 8. ve 12. Sınıflar Yüz Yüz Eğitime Başlayacaklardır. Ortaokullar Kapalı, Liselerde İse Sadece Yüz Yüze Sınav Yapılacaktır.

Tüm Türkiye’de uygulanan yasaklar 1 Mart’tan itibaren artık il hıfzıssıhha kurulu kararlarına göre uygulanacak. Yüksek risk taşımayan illerde okullar açılacak. İstanbul İl Hıfzıssıhha Kurulu henüz bu yönde bir açıklama yapmamıştır.

İstanbul İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını İstanbul Valiliği’nin websitesinden takip ederek güncel durumu öğrenebilirsiniz.
http://www.istanbul.gov.tr/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir