20 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Mart 2021

İzmir Lokanta Restoran Kafe Pastane Yardım Kampanyası 2021

İzmir esnaf dayanışması yardım kampanyası, Bizİzmir Esnaf Dayanışması başvuru formu, Bizİzmir Esnaf yardım etme, İzmir Biz Varız Kampanyası, İzmir lokanta kafe yardımı alma, İzmir esnafa yardım etme.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Tunç Soyer öncülüğünde, pandemi nedeniyle maddi sıkıntılar çeken yiyecek ve içecek sektöründeki esnaflar için destek kampanyası başlattı. Kampanyayı sosyal medya hesabından duyuran Tunç Soyer şunları söyledi: “Biz imece kültürünü atalarımızdan öğrendik. Bu kez de esnafımız için dayanışma çağrısı yapıyoruz. Ön ödeme yaparak esnafımıza can suyu olalım”

İzmir Esnaf Dayanışması’na Nasıl Katılırım?

İzmir Esnaf Dayanışması’na başvurmak için öncelikle İzmir Ticaret Odası ile İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne kayıtlı olmanız gerekmektedir. Eğer kayıtlı iseniz Büyükşehir Belediyesi ile iletişime geçerek veya İzmir Ticaret Odası aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz.

Esnaf Dayanışmasına Nasıl Yardım Yapılır?

Destek çağrısında bulunan işletmeler düzenli olarak güncellenerek İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bizizmir.com sitesinden yayınlanacak. Destekte bulunmak isteyenler “İzmir-Esnaf Dayanışması” sekmesini tıklayarak listeye ulaşabilecek ve esnafın banka hesaplarına diledikleri tutarı ön ödeme olarak gönderebilecekler. Bu destek doğrudan esnafın hesabına yatırılacak. 

İzmir Esnafına Yardım Kampanyasına Katılmak için tıklayınız

“Esnaf Destek Paketi” Uygulaması da Sürüyor

İzmirli esnaflar “Bizİzmir.com” üzerinden “Esnaf Destek Paketi” bölümüne girerek gıda ve hijyen paketi talebinde bulunabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir