28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Mart 2021

Exxen İçeriklerini Bedava İzleme Sitesi

Exxen tv bedava izle. exxen ücretsiz dizi izleme siteleri. Exxen ücretsiz programlarını izleme. Exxen full içerik izle. Exxen dizileri bedava izle. Exxen son bölüm full izle. Konuşanlar ücretsiz izleme sitesi. Gibi ücretsiz izleme sitesi. Exxen ücretsiz izlenmiyor mu? Exxen ücretsiz izleme programı. Exxen apk ücretsiz.

İş adamı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen dijital platformu pahalı olduğu ve içeriklerinin yetersiz olduğu gerekçesi ile çok fazla kullanıcıya ulaşamadı. Alanlarında bir çoğu da üyeliğini iptal ettirdi. Sadece belli içeriklerinin (Konuşanlar ve Gibi…) takip edildiği platformu ücretsiz izlemek isteyenlerin oranı da bir hayli fazla. Peki nasıl ücretsiz izlerim?

Şu anda Acun Ilıcalı içeriklerinin indirilmesine veya herhangi bir sitede yayılmasına izin vermiyor. Exxen ücretsiz izlettiren sitelere ise avukatlar sayesinde ulaşılıyor ve siteyi kapattırıyorlar.
Exxen’deki içerikleri şimdilik izlemenin tek yolu EXXEN’in 7 gün ücretsiz kampanyası. Eğer bu kampanyayı kullanmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak abone olabilirsiniz.

7 Gün ücretsiz abonelik için tıklayınız

Exxen Üyelik İptali Nasıl Yapılır? 

2 thoughts on “Exxen İçeriklerini Bedava İzleme Sitesi

  • Anonim

    İnsanlar o kadar emek veriyor siz yasal dışı işlerle insanların hakkına giriyorsunuz bence

    Yanıtla
  • fefee

    ee hani site adı yok ki amk

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir