29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Nisan 2021

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri 2021

23 Nisan’da gerçekleşecek online etkinlikler, 23 Nisan için düzenlenen yarışmalar 2021. 23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan Anıtkabir açık mı? 23 Nisan’da tam kapanma. 23’da kutlamalar yasak mı? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ne olacak? Konser olacak mı?

23 Nisan günü, Türkiye için en önemli günlerden biridir. Bu özel günde Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmış ve Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklara armağan ettiğini açıklamıştır. O günden beri 23 Nisan resmi bayram olmuş ve Çocuk Bayramı adı altında kutlanmıştır. 1981 yılından beri ise Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz.

Her sene Türkiye 23 Nisan’ı büyük bir coşku ile kutlamaktadır. Bu özel günde özellikle çocuklar için çeşitli etkinliler düzenlenir. Ancak bu sene salgın ve kısıtlamalar nedeni ile etkinliklerin bir çoğu yapılmayacaktır. Yapılacak etkinlikler genel olarak Online sistem üzerinden gerçekleşecektir. Geçen sene olduğu gibi bu sene de balkonlar kırmızı beyaz bayraklar ile donatılacak ve halk bu sayede coşkusunu belirtecektir.

Sizler için bu sene 23 Nisan’a özel düzenlenecek etkinlikleri listeleyeceğiz. Liste, etkinlikler belli oldukça düzenlenecektir. Takipte kalın.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri 2021

Cartoon Network 23 Nisan Yarışması

İzmir Doğal Yaşam Parkı 1 Hafta Ücretsiz

Denizli Merkezefendi Şiir ve Resim Yarışması

Denizli Tavas Belediyesi Resim Yarışması

İzmit Belediyesi 23 Nisan Şiir Okuma Yarışması

Huawei Petal Search 23 Nisan Yarışması

Akkuyu A.Ş. 23 Nisan Resim Yarışması

Antalya Aquarium Online Resim Yarışması

Samsun Çarşamba Belediyesi Resim Yarışması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir