29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Nisan 2021

Beni Bırakma Aylin Kimdir? Elif Gülhan Instagram Adresi

ATV Ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisine Aylin karakterine canlandıran Elif Gülhan kimdir?, Beni Bırakma Aylin Gerçekte adı ne?, Hakan’ın kardeşi kimdir?, Elif Gülhan İnstagram adresi var mı?, Aylin Yürüyor mu?, Elif Gülhan Dizileri Filmleri, Elif Gülhan kaç yaşında?, Elif Gülhan nereli? detaylar burada.

ATV ekranlarında yayınlanan Beni Bırakma dizisine Hakan’ın kız kardeşi olarak dahil olan Aylin, rolu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Engelli bir birey olarak dizi de rol alan Aylin, Hakan ile Firuze’yi ayırmak için bir çok yola başvuruyor. Son bölümde Demet ile yaşadığı tartışma sonucunda Tekerlekli Sandalye’den bir anda fırlayarak ayağa kalkan Aylin, izleyicileri şaşkına çevirdi. Aylin karakterini canlandıran kişinin gerçek ismi Elif Gülhan.

Beni Bırakma Aylin (Elif Gülhan) Kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan Aylin rolüyle merak edilen Elif Gülhan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Kendisinin sosyal medya hesaplarını incelediğimizde Babasının adı Serdar Gülhan. Bir de erkek kardeşi var, oda Utku Gülhan. Ailesiyle ve köpeğiyle vakit geçirmeyi seven Elif Gülhan’ın daha önce Ankara’da Kö-ş-em Sultan isimli tiyatro’da oynadığını ve daha sonra 2018 yılında Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan Akif isimli sinema filminde rol aldığını görüyoruz. Elif Gülhan, son olarak rol aldığı Beni Bırakma dizisiyle en çok merak edilen oyuncular arasına girmiştir.

Elif Gülhan Instagram Adresi

Beni Bırakma dizisindeki kötü karakteriyle dikkat çeken Elif Gülhan, @glhan_elif hesabıyla instagram üzerinden takip edilebilir. Elif Gülhan instagram hesabından özel hayatı ve oyunculuğuyla ilgili kareler paylaşmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir