19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Nisan 2021

Arka Sokaklar Reşat Hoca Kimdir? Reşat Korkmaz Instagram Hesabı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisindeki doktor rolünü canlandıran Reşat Hoca kimdir?, Kaç yaşında, mesleği ne?, nerede yaşıyor?, Arka sokaklar Reşat Hoca Ameliyat izle, Reşat Korkmaz kimdir?, Reşat Korkmaz instagram adresi nedir? ile ilgili tüm detaylar burada.

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümde farklı bir olayı ve konuyu işleyen Arka Sokaklar dizisinde doktor rolünü oynayan Reşat Hoca merak edildi. Sosyal medya ve arama motorları üzerinden Arka Sokaklar Reşat Hoca Kimdir?, Arka Sokaklar Reşat gerçekte kim? sorgulamaları yapılmaya başlandı. Arka Sokaklar dizisinde ara ara rol alan Reşat Hoca’nın ismi de Reşat Korkmaz. Peki kimdir bu Reşat Korkmaz? sizler için araştırdık.

Arka Sokaklar Reşat Korkmaz Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde doktor olarak rol alan Reşat Hoca’nın gerçek ismi de Reşat Korkmaz’dır. Gerçek hayatında doktorluk mesleğini yapmaktadır. Ayrıca Arka Sokaklar dizisinde Ali Akdoğan karakterini canlandıran Alp Korkmaz’ın babasıdır. Kendisiyle ilgili internette bilgi oldukça azdır. Sosyal medya üzerinden incelediğimiz kadarıyla torunlarıyla vakit geçirmeyi seven Reşat Korkmaz’ın bir tane de köpeği vardır.

Arka Sokaklar Reşat Korkmaz Instagram Hesabı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Reşat Hoca rolüyle beğenilen Reşat Korkmaz’ın instagram hesabı da merak ediliyor. Kendisini @dr_resat hesabından takip edebilirsiniz.

4.5/5 - (2 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir