29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Mart 2022

İzmir Halkın Bakkalı Ramazan Ayı Gıda Yardımı 2022

Tunç Soyer Ramazan gıda yardımı çağrısı. İzmir Ramazan yardım başvurusu. İzmir BizVarız Ramazan yardımı. İzmir İftar Yemeği 2022 yardım. İzmir Ramazan Gıda Kolisi yardımı. Bizİzmir 2022 ramazan ayı yardım yapma. halkinbakkali.com ramazan kolisi alma. İzmir ramazan yardımı nasıl yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Nisan’da resmi Twitter hesabından paylaştığı bir gönderisinde Ramazan ayına girmemiz vesilesi ile bir kampanya başlattıklarını duyurdu. Buna göre İzmir’in yerli üretimi destekleyen platformu Halkın Bakkalı ve İzmir yardımlaşma platformu Bizİzmir aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar:

Başkan Tunç Soyer, salgın nedeniyle iftar çadırlarının kurulamayacağını ancak bağış yapmak veya yemek dağıtmak isteyenlerin halkinbakkali.com‘dan sunulan seçenekler ile yardımlarını yapabileceklerini dile getirdi. Yardımlaşmanın sloganı ise #BizVarız olarak belirlendi. Halkın Bakkalı platformunda size sunulan yardım seçenekleri ise şöyle:

Tek Kişilik Yemeği Yardımı: 25 TL
6 + 1 İftar Yemeği Yardımı: 150 TL
Aylık İftar Yemeği Paketi: 600 TL
Gıda Paketi: 100 TL

Gıda Kolisi ve İftar Yemeği Yardımı Nasıl Yapılır?

Yardım yapmak için öncelikle halkinbakkali.com sitesini ziyaret etmeli ve Anasayfa‘da yer alan seçeneklerden Satın Al butonuna basmalısınız. Ardından ödeme planını seçmelisiniz. İletişim bilgilerini de girdikten sonra Ödeme Yap ve Bitir butonuna basınız. Bundan sonra ise işleminiz denetlenecek ve yardımınız ihtiyaç sahibine ulaştırılacak.


Yeni Başvurulardan haberdar olmak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir