19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 16 Mart 2024

Konya Büyükşehir Belediyesi Oruç Hediyesi Başvuru Formu 2024

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında ilk kez oruç tutacak çocuklara vereceği hediyeler için oruç hediyesi başvurusu nasıl yapılır 2024, Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Whatsapp başvuru şartları, Konya ilk oruç hediyesi, İlk oruç hediyeleri nelerdir?, Ramazan ayı hediyeleri için detaylar burada.

Konya Büyükşehir Belediyesi bu Ramazan ayında da Konya genelinde ilk kez oruç tutan çocukları hediyelerle mutlu edecek. Başvurular sadece online olarak yapılabilecek.

Korona virüs salgını nedeniyle Ramazan coşkusunu evlerde yaşayacak olan çocuklar için çeşitli hediyelerin olduğu paketler hazırladı. Geçtiğimiz Ramazan ayında başlatılan uygulama bu senede devam edecek. Başvuruyla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

2024 başvuruları 25 Mart tarihine kadar online olarak alınacak.

Konya İlk Oruç Hediyesi için kimler başvuru yapabilir?

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin dağıtacağı hediyelere il sınırları içerisindeki çocuklar başvuru yapabilecek. 7-8 yaşındaki çocuklar hediyelerden yararlanacak.
Başvurular 42.000 kişi ile sınırlıdır.

Konya İlk Oruç Hediyesi başvuru nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin dağıtacağı ilk oruç hediyesi almak isteyen vatandaşlar ilkoruc.konya.bel.tr adresinden başvuru formunu doldurabilir. Bağlantıya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3.2/5 - (4 votes)

2 thoughts on “Konya Büyükşehir Belediyesi Oruç Hediyesi Başvuru Formu 2024

  • Çok gúzel birşe bence herkes denemeli
    Yani ben sevdim bu güzel bence ben beğendim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir