19 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021

BluTV Doğu Dizisi 2.Sezon ne zaman? Doğu 2.Sezon izle

Dijital dizi ve film platformu BluTV’de yayınlanan Doğu dizisi 2.sezon ne zaman yayınlanacak?, 2.sezon olacak mı?, Doğu Demirkol 2.sezon fragman izle, internet dizisi doğu 2.sezon çıkacak mı?, Blu Tv ücretsiz izle, Doğu dizisi 2. sezon yayın tarihi, Doğu dizi oyuncuları, Oyuncu kadrosu, Doğu IMDB puanı için detaylar burada.

Doğu Demirkol’un komedyen olma yolculuğunu anlatan Doğu dizisi BluTV’de takipçileriyle buluştu. Doğu Demirkol’un hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı dizi’nin şimdiden 2.sezonu merak edilmeye başlandı.

Doğu Dizisi 2.Sezon ne zaman?

BluTV platformunda severek izlenilen ve biz bu yazıyı yazarken 14 Mart 2021’de 6 ve 7. bölümü yayınlanan Doğu dizisi 8 bölüm sonunda sezon finali yapacak. Doğu dizisiyle ilgili 2.sezonunun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Dizinin 1.sezonuyla ilgili gelen olumlu geri dönüşler, 2.sezon için çekimlerini en kısa sürede başlacaktır.

Doğu Dizi Konusu

Ailesi ve çevresi, Doğu‘yu 7 yıldır okuduğu mühendislik bölümünü bitirip herkesçe kabul gören sigortalı bir meslek edinmeye, sabah 9 akşam 6 işe gitmeye, münasip bir eş bulup bir an önce çoluk çocuk sahibi olmaya yönlendirilen Doğu’nun oysa tek hayali komedyen olmaktır. “Doğu” zeki ama tembel bir öğrencinin komedyen olma yolculuğunu konu alıyor.

Doğu Dizi Oyuncuları

Doğu Demirkol

Ege Kökenli

Kubilay Tunçer

Evliya Aykan

Banu Fotocan

Yağmur Gülveren

Doğu IMDB puanı: 7,3

Bir not: Blutv üyeliği olmayan kişiler için 16-17-18 Nisan 2021 tarihlerinde blutv ücretsiz olarak herkese açıktır. İzlemek isteyenler bu tarihlerde izleyebilir. Bu tarihleri kaçıranlar ilerleyen günlerde tekrar blutv’yi ücretsiz izleme şansı bulacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir