29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021

Merkezefendi Belediyesi Anneler Günü Hediyesi Başvuru 2021

Denizli Merkezefendi Belediyesi 9 Mayıs 2021 Anneler Günü Hediyesi başvurusu nasıl yapılır?, Merkezefendi ücretsiz Ahşap Çerçeve Hediyesi Online Başvuru Formu, ilk 10.000 kişiye anneler günü hediyesi, Anneler günü hediyeleri, Denizli Anneler günü Kendin Yap Fotoğraf Çerçevesi hediyesi başvuru şartları için detaylar burada.

Denizli Merkezefendi Belediyesi 9 Mayıs Anneler Gününe özel başvuru yapan kişilere ücretsiz Ahşap Çerçeve Hediyesi verecek. Başvurular online olarak yapılacak ve başvuru yapan ilk 10.000 kişiye verilecek.

Merkezefendi Belediyesi, Ahşap Kendin Yap Fotoğraf Çerçevesi hediye paketlerini Anneler için hazırladı. Merkezefendi ilçesi sınırları içerisinde oturan herkes bu hediyelere başvuru yapabilecek. Başvurular 19 – 25 Nisan 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak alınacak. Başvuru yapan 10 Bin kişinin Ahşap Çerçeveleri adreslerine kadar belediye ekipleri tarafından teslim edilecek.

Dağıtım sonrası hediyelerini alan anneler ile zoom programı üzerinden online etkinlik düzenlenecek. Etkinlik tarihi belediye tarafından hediye alan kişilere SMS yoluyla iletilecek.

Merkezefendi Belediyesi Anneler Günü Hediyesi Başvuru Nasıl Yapılır?

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin Anneler Günü özel hazırladığı Ahşap Çerçevelerden almak isteyen kişiler 25 Nisan 2021 pazar gününe kadar https://merkezefendi.bel.tr/anneler_gunu/ adresinden başvuru yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir