29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021

Anneler Günü Ödüllü Video Yarışması Başvuru Yapma 2021

Malatya Battalgazi Belediyesi 9 Mayıs Anneler Gününe özel çeyrek altın ödüllü video yarışması düzenliyor. Peki yarışmaya başvuru nasıl yapılır?, Kimler başvuru yapabilir?, Yarışma ödülleri nelerdir?, Ödüllü Video Yarışmaları, Altın Ödüllü Yarışma, Battalgazi Belediyesi Whatsapp numarası kaç?, Hayatı Eve Sığdıran Annem ve Ben Konulu video yarışması için detaylar burada.

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından Anneler Gününe özel “Hayatı Eve Sığdıran Annem ve Ben” konulu video yarışmasına başvurular başladı. 9 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular Belediye’nin whatsapp numarasına gönderilecek.

Mayıs ayının ikinci haftası kutlanacak Anneler Gününe özel düzenlenen Video yarışması 3 kategoride gerçekleşecek.
Müzik Kategorisinde; Anne ve çocuk müzik eşliğinde dans ederken, müzik aleti çalarken, istedikleri bir parçayı seslendirirken çekmiş oldukları videoları,
Mutfak Kategorisinde; Anne ve çocuk mutfakta yemek, pasta, börek yaparken çekmiş oldukları videoları,
Resim Kategorisinde ise Anne ve çocuk resim, taş boyama, masal anlatımı, Karagöz-Hacivat oyunu gibi etkinlikler yaparken çekmiş oldukları videolarla, yarışmaya katılım sağlayabilir.

Yarışmaya katılım için video süreleri en az 120 saniye en çok 240 saniye olmalıdır. Covid-19 salgınında evde daha fazla zaman geçiren çocuklar düzenlenen yarışma kapsamında birinciye çeyrek altın, ikinciye gram altın üçüncüye ise saat hediye edilecek.

Anneler Günü Ödüllü Video Yarışması Başvuru Nasıl Yapılır?

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ödüllü Video yarışmasına katılmak isteyen aileler videolarını 0552 956 95 33 numaralı WhatsApp hattına gönderebilir.

Anneler Günü Ödüllü Video Yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak?

Malatya Valiliği- Basın Yayın Müdürü H.İbrahim Kılıç, İnönü Üniversitesi-Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Zafer Kılınçer, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mercan Sarı, Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu Müdürü Gül Karataş ve Resim Öğretmeni Beyza İnan’ın Jüri üyeliğini üstleneceği yarışmanın sonuçları için jüri üyeleri 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü toplanacak. Yapılan değerlendirmelerin ardından 3 kategoriden 3 birinci seçilecek. Ödüle layık görülen video sahipleri 21 Mayıs 2021 Cuma günü yapılacak Ödül Töreni ile çeyrek altın, gram altın ve kol saati sahipleri ile buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir