19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2021

19 Mayıs’ta Gerçekleşecek Online Etkinlikler 2021

19 Mayıs etkinlikleri. 19 Mayıs konserleri 2021. 19 Mayıs çevrimiçi konserleri. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 2021. 19 Mayıs çarşamba günü sokağa çıkma yasağı var mı? 19 Mayıs kutlanacak mı? 19 Mayıs anma töreni yapılacak mı? Spor bayramı etkinlikleri.

Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde her yıl Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanan 19 Mayıs’a sayılı günler kaldı. Geçen seneye kadar konser, dans, tiyatro gibi birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştiği bu önemli gün bu sene de pandemiden dolayı biraz buruk geçecek. Etkinlikler, yasaklardan dolayı çevrimiçi gerçekleşmek zorunda kalacak.

Bu sene toplu etkinlikler gerçekleşmeyecek ama 19 Mayıs’ta belediyeler ve valilikler kurallara uygun olarak çeşitli törenler gerçekleştirebilirler. Vatandaşlar yine evlerini ve balkonları bayraklar ile süsleyecekler. Sosyal medya hesaplarından ve televizyondan da bu günün ruhunu yansıtan çeşitli konser ve gösteriler düzenlenecek.

Sizler için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlenecek etkinlikleri listeledik. Listedeki eksiklikler zamanla güncellenecektir.

Sattas, Ceza, Melek Mosso İş Sanat Online Konseri – Saat: 20.30

İkiye On Kala Maximum Genç Online Konseri – 20.00

Gökhan Türkmen Zorlu PSM Online Konseri – 21.00

Kemik, Çirkef ve Fondip Bornova Belediyesi Online Konseri

.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir