28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Mayıs 2021

Tchibo Bahar Çekilişi 2021 (Nisan-Mayıs-Haziran)

Tchibo yeni bahar çekilişi, Tchibo Haziran çekiliş sonuçları. Tchibo Türkiye sosyal medya çekilişi, Tchibo 100 TL çekiliş hakkı. Tchibo kahve çekilişi ne zaman? Tchibo Temmuz çekilişi. Tchibo çekiliş kampanyası. tchibo.com.tr çekiliş sonuçları. Tchibo çekilişe katıl 2021.

Türkiye’nin en çok tercih edilen kahve markalarından Tchibo’nun yeni bahar kampanyası başladı. 19 Haziran’a kadar tchibo.com.tr üzerinden yapacağınız, her 100 TL’lik alışverişe, 1 çekiliş hakkı kazanın. Çekiliş sonucu talihli isimler birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak.

Çekilişe Nasıl Katılırım?

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm Tchibo mağazalarından veya www.tchibo.com.tr internet sitesinden tek seferde 100 TL ve katları tutarında (her 100 TL için bir şifreli katılım kartı) alışveriş yaptıklarında kasalardan verilecek olan veya www.tchibo.com.tr üzerinden yapılan alışverişlerde ürünlerle birlikte gönderilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ad, soyad, adres, fiş/fatura no. ve tarih bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak 4533 nolu kampanya hattına tüm GSM operatörlerinden kısa mesajla gönderenlere veya www.tchibocekilis.com internet adresine giriş yapıp kayıt formuna şifre, fiş/fatura no. ve tarihi, ad-soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini dolduran katılımcılara her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecektir.

Çekiliş Ödülleri Nelerdir?

5 kişi 4.869,99 TL değerinde Xiaomi Mi Vacuum Robot Süpürge,
10 kişi 849,00 TL değerinde Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi,
5 kişi 629,90 TL değerinde Arzum AR1073 Foodie Modern Sefer Tası ve
30 kişi 300,00 TL değerinde www.tchibo.com.tr internet sitesinde geçerli hediye çeki.

Çekiliş 01.07.2021 tarihinde, saat 11.00’da Yeni Markera Çekiliş Org. ve Promo. Hiz. Tic.Ltd.Şti. Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 05.07.2021 tarihli Posta gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Tchibo Kahve Mam. Dağ. Ve Paz. Tic. Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 20.07.2021 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 04.08.2021 tarihine kadar fiş/fatura, şifreli kart ve kimlikleri ile Yeni Markera Çekiliş Org. ve Promo. Hiz. Tic.Ltd.Şti.’ ye başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar gerekli belgeleri ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir