29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Mayıs 2021

Muğla Esnaf Destek Paketi Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021

Muğla Büyükşehir Belediyesi esnaf yardımı nasıl alınır? Muğla Büyükşehir Belediyesi esnaf yardımı ne kadar? Muğla Büyükşehir Belediyesi hangi işletmelere yardım yapacak? Birlikte aileyiz, birlikte Muğlayız. Muğla nakit desteği. Osman Gürün esnaf nakdi yardım sözü.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, pandemi nedeniyle iş yerlerini kapatmak zorunda kalan Muğlalı esnaflar için nakdi yardım yapacaklarını açıkladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan esnaflar için destek paketini açıkladı. Maddi yardım sağlanacak esnafların belirlenmesi konusunda Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden destek alındı. İl genelinde 7 bin 495 esnafa 3 Milyon 747 bin 500 TL yardım yapılması planlanıyor.

Destek paketinden kahvehane, kıraathane, kantin, elektronik oyun salonları ve spor salonu işletmecileri bu destekten yaralanabilecek. Yanı sıra seyahat kısıtlaması getirilmesi ve eğitime ara verilmesi gibi tedbirler nedeniyle de yarı kapasiteli ile çalışmak zorunda kalan “s” plakalı servis araç sahipleri ve BB” plakalı özel toplu taşıma araç sahipleri de nakdi destekten yararlanabilecekler.

Destek Paketine Nasıl Başvurulur?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün açıkladığı destek paketine henüz bir başvuru formu bulunmuyor. Yakın zamanda açıklanacak duyuru ile başvuru formu yayınlanabilir. Ancak yardım talep eden esnaflar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne veya ilçe belediyelere başvuruda bulunabilirler.

Muğla BB İletişim Numarası: 444 4 801

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir