28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024

İzmir Ankara İstanbul Ücretsiz Tablet Başvurusu Yapma

Hangi belediyeler tablet hediye ediyorlar? İzmir Büyükşehir Belediyesi tablet bilgisayar başvuru formu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tablet bilgisayar başvuru formu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tablet bilgisayar başvuru formu. Tunç Soyer hediye tablet, Mansur Yavaş hediye tablet, Ekrem İmamoğlu hediye tablet.

Pandemiden dolayı Türkiye’de uzun süredir eğitimler uzaktan yapılmakta. Bu süre zarfında eğitim görmek isteyen öğrencilerin derslerine tablet veya bilgisayarlarından girmesi gerekiyor. Öğrenciler bu teknolojik aletler ile EBA hesaplarına girmeli ve eğitime devam etmek için buradan derslerini izlemeliler. Peki ekonomik durumu iyi olmayan aileler derslere nasıl girecek? İzmir, İstanbul ve Ankara gibi belediyeler tablet bilgisayar hediye ediyorlar mı?

İşte Detaylar:

Türkiye’nin geçen sene uzaktan eğitime geçmesi ile birlikte bir çok belediye, şahıs, kurum ve kuruluş zorluk çeken aileler için tablet ve laptop yardımında bulundu. Bunun dışında MEB dağıtımlara devam ediyor ve bir çok belediye de tablet yardımlarını sürdürüyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi‘nde tablet kampanyaları sürüyor mu?

Türkiye’nin 3 büyük şehrinde şu anda tablet yardımları durdurulmuş durumda. Geçtiğimiz sene belediyeler binlerce vatandaşa ulaşmış ve tabletlerini hediye etmişlerdi. İleriki süreçlerde de yeni yardım kampanyalarının başlaması bekleniyor. Ancak ekonomik durumu olmayan, okuyan çocuğu olan aileler belediyelere ulaşarak yardım talep edebilirler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İletişim: (0232) 293 12 00
Ankara Büyükşehir Belediyesi İletişim: (0312) 507 10 00
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim: (0212) 455 13 00

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir