19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2021

Altay – Altınordu Final Maçı Canlı ve Kesintisiz İzle / 26 Mayıs 2021

Altay Altınordu play off maçı saat kaçta? Altay Altınordu maçı hangi kanalda yayınlanacak? Altay mı Altınordu mu? 26 Mayıs TRT Spor canlı izle. Atatürk Olimpiyat Stadı canlı maç izle. Altay Altınordu maçı nerede oynanıyor 2021? Altay Altınordu maçı hakemi kim? Play off maçı ilk golü kim attı? Altay Altınordu maçı kim kazandı?

İzmir’in en önemli iki takımından Altınordu ve Altay 26 Mayıs’ta yani bugün Süper Lig’e yükselmek için yarışacak. Süper Lig’e yükselen takım Göztepe ile birlikte İzmir’i temsil edecek. Taraftarların sabırsızlık ile beklediği maç için internette en çok “Altay Altınordu maçı hangi kanalda, şifresiz mi?” gibi soruların cevapları aranıyor. İşte detaylar:

Altay Altınordu Final Maçı Hangi Kanalda?

Futbol severlerin merakla beklediği maç 26 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçın hakemliği profesyonel isim Cüneyt Çakır üstleniyor. Bu önemli maçı, İnternetten şifresiz ve kesintisiz olarak izlemek isteyenler aşağıdakin izleyebilir.

ALTINORDU MUHTEMEL 11:
Erhan, Yusuf, Kahraman, Sinan, Furkan, Oğulcan, Ufuk, Rahmi, Recep, Metehan, Ahmet İlhan.

ALTAY MUHTEMEL 11:
Cihan, Tolga, İbrahim, Murat, Mehmet Erdem, Scuk, Thiam, Erhan, Kappel, Mossoro, Paixao.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir