29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2021

Atiye Dizisi 4.Sezon Olacak Mı? 4. Sezon Ne Zaman?

Netflix Türkiye’nin en sevilen yapımlarından Atiye’nin 4. sezonu olacak mı? Atiye 4.sezon konusu ne olacak? Atiye 3.sezon bitti mi? Atiye 3.sezon izle. Atiye IMDB puanı ne? Atiye 4.sezon oyuncuları. Atiye 4.sezon fragmanı izle. Atiye 4. sezon bölümleri izle. Atiye 3.sezonun sonu ne oluyor? Atiye son bölüm. Beren sat 3.sezon ve 4.sezon hakkında. Netflix Atiye final sezonu hakkında.

Yayınlanmaya başladığı ilk sezondan beri büyük ilgi toplayan ve başrolünde güzel oyuncu Beren Saat’in yer aldığı Netflix’in Türkiye dizisi Atiye, ikinci sezonunun ardından 17 Haziran’da da 3.sezonu yayınlanmaya başlayacak. İstanbul’da ressam olarak yaşamını sürdüren ve hayatındaki sırları ortaya çıkarmaya çalışan Atiye’nin bir yandan da dünyanın sonu ve başlangıcı ile ilgili bağlantılarına tanıklık ettiğimiz dizinin 3.sezon ile final yapı yapmayacağı da merak konusu.

Atiye’nin 3.Sezona Dair Görüntüleri Aşağıdaki Tanıtımda Görebilirsiniz

  • Atiye’nin görüntüleri 01:03’den sonra başlamaktadır.

Atiye’nin 4. Sezonu Olacak Mı? 3. Sezon Final Mi?

Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı kitabından uyarlanan sevilen dizi Atiye’nin 3. sezonunun 17 Haziran 2021’de Netflix’te yayınlanması ve final yapması bekleniyor.

Atiye Dizisi Oyuncuları

Beren Saat
Metin Akdülger
Mehmet Günsür
Melisa Şenolsun
Cezmi Baskın
Başak Köklükaya
Civan Canova
Tim Seyfi
Meral Çetinkaya

IMDB’de “the Gift” olarak geçen dizinin puanı 7,3 olarak belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir