29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2021

Fox TV Uzak Şehrin Masalı Dizisi Konusu Nedir? Ne Zaman Başlayacak?

uzak şehrin masalı oyuncuları, uzak şehrin masalı konusu, uzak şehrin masalı fragman, uzak şehrin masalı umay, uzak şehrin masalı dizisi bölümleri, uzak şehrin masalı nerede çekildi, uzak şehrin masalı izle uzak şehrin masalı dizisi ne zaman başlıyor? Fox TV dizileri hakkında. Yeni çıkacak diziler.

Daha önce pek çok yapımda yer alan ancak Kuzey Yıldızı dizisi ile tüm Türkiye’nin tanıdığı güzel oyuncu Aslıhan Güner, yeni başrolü için hazırlanıyor. İsmi Uzak Şehrin Masalı olan dizi için oyuncunun hayranları şimdiden sabırsızlanmaya başladılar. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin senaryosunu Zümrüdü Anka, İnsanlık Suçu, İffet gibi dizilerin senaristi Can Sinan üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan olacak.

Uzak Şehrin Masalı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Henüz çekimleri başlamayan dizinin Aslıhan Güner dışındaki oyuncuları da şimdilik netleşmedi. Oyuncular belli olduğunda buradan bilgilendirileceksiniz.

Uzak Şehrin Masalı Ne Zaman Başlayacak?

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri Temmuz ayında Kars’ta başlayacak. Dizinin ise ne zaman yayınlanmaya başlayacağı belli değil. Ancak 2021 sonlarında yayımlanmaya başlayabilir.

Uzak Şehrin Masalı Dizisinin Konusu Nedir?

Kars’ta kaçak yollarla yaşayan bir adam ile güçlü bir kadının yollarının kesişmesi ve imkansız bir aşkın başlaması ile gelişen olaylar izleyiciye aktarılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir