29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Haziran 2021

Spotify Sadece Sen Nasıl Yapılır?

Spotify yeni özelliği olan Sadece Sen (Only You) özelliğini duyurdu? Peki Spotify Sadece Sen nedir? Spotify Sadece Sen özelliği nasıl kullanılır? Spotify Sadece Sen kampanyası. Spotify Sadece Sen ne kadar? Spotify profilime bakanlar, Spotify nasıl kullanılır, Spotify bilinmeyen özellikler, Spotify ne kadar, Neden Spotify kullanmalıyım, Spotify arkadaş aktivitesi telefondan görme.

Dünyanın en ünlü ve en çok tercih edilen müzik ve podcast platformlarından Spotify, yeni kampanyası “Sadece Sen”‘i duyurdu. Bu özellik ile kullanıcılar hazırladıkları listeleri daha iyi kişiselleştirebilecek. Bu kampanyanın detayları henüz tam olarak belli olmasa da şirket yeni deneyimler hakkında şunları paylaştı:

Müziğimin Yıldız Haritası: Müziğimin Yıldız Haritası, kullanıcıların dinledikleri sanatçılara dayanarak hayata geçirildi. Güneş Burcu: Son altı ayda en çok dinlediğiniz sanatçılar. Ay Burcu: Dinlediklerin arasında, senin duygusal ve hassas taraflarını en iyi gösteren sanatçı. Yükselen Burç: En yakın zamanda keşfettiğin sanatçı.
Hayalimdeki Akşam Yemeği: Hayalindeki akşam yemeğine davet etmek istediğin üç sanatçı. Seçimini yaptıktan sonra Spotify, her bir sanatçı için ruh haline göre kişiselleştirilmiş Spotify Mix çalma listesi oluşturacak.
Beni Anlatan Sanatçı İkilisi: Dinleme eğilimlerinle ilgili ipuçları sunan, yakın zamanda dinlediğin eşsiz audio eşleşmeleri. Örneğin, “Olivia Rodrigo?”dan hemen sonra başka kim “Greta Van Fleet” dinler?
Zamana Yayılan Dinleme Deneyimim: Farklı dönemler arasındaki müzikal yolculuğun.
Beni Anlatan Anlar: Sabah erken saatlerde ya da gece geç saatlerde dinlediğin müzik ve podcast içerikleri.
Beni Anlatan Türler: Dinleme alışkanlıklarına göre seni sen yapan müzik ve podcast türleri

Spotify, Blend adında yeni bir kişiselleştirilmiş özellik de sunuyor. Şu anda beta sürümünde olan Blend, iki arkadaşın kendi müzik zevklerini onlara özel hazırlanmış tek bir çalma listesinde buluşturmalarına olanak sağlayan yepyeni bir özellik olarak tanımlanıyor. Dünya genelinde tüm Spotify kullanıcılarının erişimine açık olan Blend’in beta sürümünü Sadece Sen sekmesinde bulunan “İki Kişi İçin” başlığı altında bulabilirsiniz.

Sadece Sen kampanyası hakkında detaylar önümüzdeki günlerde daha detaylı olarak paylaşılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir