29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021

MEB Ücretsiz Akıllı Baston Dağıtımı Başvuru Yapma

Milli Eğitim Bakanlığı MEB ücretsiz akıllı baston dağıtımı başvuru formu 2021, Wewalk Birlikte Yürüyelim Akıllı Baston Başvurusu ne zaman?, Ücretsiz Akıllı Baston başvurusu nasıl yapılır?, Akıllı Baston Başvuru Sonuçları, Akıllı Baston Bavşuru Şartları 2022, Görme Engellilere Akıllı Baston Projesi, E-devlet akıllı baston kayıt ekranı, ortaokul ve lise öğrencilerine Akıllı Baston dağıtımı detayları haberimizde.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB ile WeWalk firması ile yapılan iş protokolü kapsamında Birlikte Yürüyelim projesinden toplanacak bağışlar ile Akıllı Bastonlar ücretsiz olarak ortaokul ve lise öğrencilerine dağıtılacak. Başvurular görme engelliler okulları aracılığıyla yapılacak.

WeWalk Birlikte Yürüyelim projesi ile görme yetersizliği olan öğrencilerin eğitim ve öğretim başta olmak üzere her türlü imkandan faydalanmaları sağlanacak.

Proje kapsamında bu yıl 1000 öğrenci Akıllı Baston sahibi olacak. İki sene içerisinde de 2.500 görme engelliye akıllı baston ücretsiz olarak verilecek.

WeWalk Akıllı Baston Başvurusu Nasıl Yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilecek olan ücretsiz Akıllı Baston başvurusu için aşağıdaki linke tıklayarak ekrana gelen başvuru formunu doldurarak yapabilir. https://docs.google.com/forms/d/1HrY2WhbJhTo_RvQTYJcIONGBCGVT7frdUJrWRb5vKH8/viewform?edit_requested=true

WeWalk Akıllı Baston Nedir?

WeWALK Akıllı Baston sizlere, beyaz bastonun baş kısmına takılarak rahat ve alışık olduğun bir kullanım sunar. Yürürken karşına çıkan direk, ağaç dalları gibi baş üzerindeki engelleri algılar ve titreşimle seni uyarır. Ayrıca WeWALK Akıllı Bastonu App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirebileceğin WeWALK uygulaması ile bağlayabilir ve uygulamanın tüm özelliklerine bastonundan erişebilirsin.

WeWalk Akıllı Baston Özellikleri

WeWALK uygulaması ile eşleştirdiğinde:
*Konumunuzu Bulun
*Toplu Taşımayı Kontrol Edin,
Sesli Asistan Kullanın
*Bastonunuzu Bulmak İçin Sesli
Uyarıyı Kullanın

WeWalk Akıllı Baston Uygulamasını indir

Apple Store uygulamasını indirmek için tıklayın…

Android Google Play uygulamasını indirmek için tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir