29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Beşiktaş Belediyesi Öğrenci Yurt Başvurusu 2024

İstanbul Beşiktaş Belediyesi Üniversite yüksek öğrenim kız ve erkek öğrenci yurt başvurusu kayıt nasıl yapılır?, 2024 Başvuru şartları, Kayıt Başvuru ne zaman?, Beşiktaş Belediyesi yurt fiyatları ne kadar?, Beşiktaş Belediyesi yurt nerede, Başvuru Formu, başvuru maili için başvuru detayları burada.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi bünyesindeki Yüksek Öğrenim Kız ve Erkek Öğrenci yurtları için 2023 – 2024 başvuruları başlıyor. Üniversiteyi İstanbul’da kazanarak yurt başvurusu yapmak isteyen öğrenciler başvurunun nasıl yapılacağını merak ediyor.

Beşiktaş Belediyesi tarafından güvenli ve rahat bir sağlamak adına hizmet veren kız ve erkek üniversite öğrenci yurtları kayıt başvuruları Eylül ayından itibaren başlıyor.

Beşiktaş Belediyesi Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları Nerede

Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu

Beşiktaş Belediyesi’nin Gayrettepe Mahallesi’nde hizmet veren Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerimize 24 saat güvenlik, çamaşırhane, etüt odası, kablosuz İnternet, TV odası, yemekhane imkânları sunuluyor. 

Adres: Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad.  No: 25/A GAYRETTEPE / BEŞİKTAŞ

Özgecan Aslan Kız Öğrenci Yurdu

Beşiktaş Belediyesi’nin Çırağan’da hizmet veren Özgecan Aslan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerimize güvenli ve rahat bir ortam yaratmak için 24 saat güvenlik, çamaşırhane, etüt odası, kablosuz İnternet, TV odası, yemekhane imkânları sunuluyor.

Adres: Yıldız Mah. Asariye Cad. Çitlenbik Sok. No: 29 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Belediyesi Öğrenci Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?

Beşiktaş Belediyesi’nin kız ve erkek öğrenci yurtlarına başvurunuzu 444 44 55 numaralı telefon arayarak yapabilirsiniz. Fiyat bilgisi ve daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir