19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Ekim 2021

Konuşanlar Murat Kimdir, Murat Kimin Oğlu?

Hasan Can Kaya Konuşanlar 35. bölüm murat kimdir?, Murat kimin oğlu?, Sevgilisi kim?, Konuşanlar Murat mafya babası kim?, Murat şahin instagram hesabı, Exxen Konuşanlar Murat, Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih izle için detaylar burada.

Exxen platformunda yayınlanan Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar programının 35. bölümü yayınlandı. Yeni bölüme katılan Murat ise merak edildi. Konuşanlar Murat’a sahne de Eda, İrem, Afra, Eftelya, Adem ve Fatih eşlik etti.

Sevgilisi ile birlikte katılan Murat, ünlü bir mafya liderinin oğlu olduğunu söyledi. Babasının ismini de söyledi ama montaj ile biplenmesi sebebiyle ilgi uyandırdı. Şuan da babasının hapiste olduğunu söyleyen Murat, iplik fabrikalarının olduğunu da belirtti. Bir sıçma hikayesinden de bahseden Murat, 6 aylık bir ilişkisinin sonunda kız arkadaşının transeksüel olduğunu söyleyerek herkesi kahkahaya boğdu.

Konuşanlar Murat kimdir, Murat kimin oğlu?

Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar programına katılan Murat’ın soyismi Şahin’dir. Instagram hesabı ise, @7muratsahin olarak takip edilebilir fakat Murat’ın kimin oğlu olduğu şuan da henüz bilinmiyor.

Bilgi sahibi olanlar, yorum kısmına yazabilir.


Yeni Yarışmaları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Yarışma Duyuru Grubu

https://t.me/yarismaduyuru

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

2 thoughts on “Konuşanlar Murat Kimdir, Murat Kimin Oğlu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir