19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

CİMER Doğum Saati Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

CİMER Doğum Saati başvurusu nasıl yapılır?, 2024 E-devlet doğum saatini öğrenme dilekçe örneği, Doğum saatimi nasıl öğrenebilirim?, Doğum saati sorgulama hesaplama yapma, Ne zaman hangi saatte doğdum?, Cimer Bilgi Edinme için başvuru detayları burada.

CİMER’e başvuru yapan herkes artık doğum saatini öğrenebiliyor. Doğum saatini öğrenmek için bir çok kişi Cimer’e nasıl başvuru yapacağını merak ediyor.

Saat kaçta doğduğunu herkes annesine babasına bir kez olsun sormuştur. Aile fertleri tarafından doğum saati konusu her zaman tartışma konusu olmuştur ve bir çok kişi tam doğum saatini öğrenememiştir. Ayrıca doğum saatini öğrenerek Astroloji uzmanlarından Yıldız Haritasına baktırmak ve gelecekleriyle ilgili bilgi almak isteyen bir çok kişi de bulunuyor. Artık doğum saatini merak eden kişiler, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER’e yazarak öğrenebilecek.

CİMER Doğum Saati Başvurusu Nasıl Yapılır?

Doğum saatini öğrenmek için CİMER’in websitesine girdikten sonra, e-devlet veya ekrandaki bilgileri doldurarak devam edin.

Ekrana gelen başvuru sayfasının üst tarafında bulunan “Bilgi Edinme Hakkı” seçeneğini seçin. Gerekli alanları doldurun ve ileri tuşuna basın.

Açılan ekranda Doğum Saatini öğrenmek istediğinizle ilgili yazıyı yazabilirsiniz. Dilerseniz aşağıdaki yazıyı da kullanabilirsiniz. Doğum Tarihi ve Doğum yerinizi değiştirerek CİMER’e gönderebilirsiniz.

CİMER Doğum Saati Öğrenme Örnek Yazı

” 19.02.1992 tarihinde Konak Tepecik Devlet Hastanesi’nde doğdum. Tam doğum saatimi öğrenmek istiyorum. “

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yukarıdaki gibi bir yazı gönderdiğiniz de size en yakın zamanda cevap verecektir. CİMER tarafından verilen cevapları yoruma yazabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

4 thoughts on “CİMER Doğum Saati Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

  • Doğum saatimi öğrenebilir miyim? İstanbul Fatihm

    Yanıtla
  • Tugba

    Dün bahsettiğiniz gibi bir mesaj yazarak Cimer’e başvuruda bulundum, bugün başvurumun reddedildiği cevabı geldi.

    Yanıtla
    • Elif

      İtiraz dilekçesi yazdınız mı?geri dönüş sağlandı mı? Bende aynı durumdayım eğer siz öğrenebildiyseniz nasıl bir yol izlediniz bilgilendirirseniz sevinirim

      Yanıtla
      • Elif

        İyi günler öğrenebildiniz mi doğum saatinizi ona göre bende başvuru yapacağım

        Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir