29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Ekim 2021

Afad Personel Alımı Başvuru Formu 2021

Afad sözleşmeli personel, eleman, işçi, memur, teknisyen, mühendis, güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır?, Sosyal Çalışmacı Afad lise mezunu iş başvuru şartları ve başvuru formu 2021, İstanbul, Ankara, İzmir Afad 1.749 personel başvuru ne zaman?, başvuru sonuçları, Afad personel maaşları 2021 ne kadar?, Afad personel alımı yapılacak iller için başvuru detayları burada.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD, Sözleşmeli Arama Kurtarma Teknisyeni ve Personel alımı yapacağını duyurdu. Afad bünyesinde çalışmak isteyen bir çok vatandaş başvurunun ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor.

Yangın, Deprem ve Sel gibi doğal afetlerde vatandaşın yardımına koşan AFAD, ekibini güçlendirmek için Cumhurbaşkanlığı kararıyla 1749 personel alımı yapacak. Sözleşmeli olarak çalışacak personelin en az lise mezunu olması gerekiyor. AFAD personel maaşları ise 3800 lira ile 7500 lira arasında değişiyor.

Afad, arama kurtarma teknisyeni alımı yazılı sınav ile yapılacak. Personel alımı ise sözlü sınav yöntemiyle alımı yapılacak.

AFAD Alım Yapılacak Kadrolar

Arama ve Kurtarma Teknisyeni: 1.101 Kişi
Büro personeli: 175 Kişi
Mühendis: 146 Kişi
Sosyal Çalışmacı: 61 Kişi
Veteriner Hekim: 5 Kişi
Teknisyen: 7 Kişi
Diğer Sağlık Personeli: 7 Kişi
Avukat: 3 Kişi
Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 61 Kişi
Destek Personeli: 183 Kişi

AFAD Arama Kurtarma Teknisyeni Alım ilanı için tıklayın.

AFAD Sözleşmeli Personel Alım ilanı için tıklayın.

AFAD Personel Alımı Yapılacak İller

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce’ye personel alımı yapılacak.

AFAD Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD tarafından alınacak 1749 personel alımı başvuruları 18 – 27 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Cumhurbaşkanlığı’nın Kariye Kapısı sitesinden alınacak. Başvuru yapmak aşağıdaki linke tıkladıktan sonra E-devlet üzerinden giriş yaparak başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “Afad Personel Alımı Başvuru Formu 2021

  • Satılmış kaval

    Adım satılmış kaval Kastamonuluyum yaşım 35 daha önce endüstriyel dağcılıkta çalıştım afat bünyesinde çalışmak istiyorum teşekkürler ederim 0531 617 51 77

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir