28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Ocak 2024

Dort Group Holding İş Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Dort grup holding iş ilanlarını burada bulabilirsiniz. Dört Group Holding yurtdışı inşaat iş başvurusu 2024, Rusya, Ukrayna Romanya, Polonya, Almanya işçi başvuru şartları ve başvuru formu doldur, Dort group başvuru sorgulama için detaylar yazımızda.

Küresel bir inşaat firması olan Dort Group Holding firması iş başvurularınızı bekliyor. Yurtdışında çalışmak isteyen inşaat çalışanları başvuru formu için araştırmalar yapıyor.

Yurtdışında bir çok projeye imza atan Dort Group Holding firması genellikle Rusya, Ukrayna, Romanya, Polonya ve Almanya’da inşaat alanında hizmet veriyor. Şirket, Havaalanlarından limanlara, barajlardan sulama tesislerine, otoyollardan hidroelektrik santrallere, endüstriyel tesislerden petrol ve doğal gaz boru hatlarına, tatil köylerinden bina komplekslerine kadar bir çok projeyi tamamlayıp başarı ile teslim etmiştir.

Dort Group Holding yurtdışında çalışmak isteyen usta, mühendislerin başvurularını online olarak kabul ediyor.

Yurtdışı inşaat firması Dort Group Holding, Demirci, Kalıpçı, Sıvacı, Camcı, Pimapenci, İzolasyoncu, Mantolamacı, İskele Ustası, Çatı Ustası, Aşçı, Bulaşıkçı, Fırıncı, Şoför, Mermerci, Kaynakçı, Boyacı, Duvarcı, Fayans Mermer ustası, Elektrikçi, Tesisatçı, Vinç Operatörü ve düz işçi alımı yapıyor.

Dort Group Holding İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yurtdışında çalışmak için Dort Group Holding’e başvuru yapmak isteyen adaylar firmanın websitesi üzerinden iş başvurusunu doldurarak başvuru yapabilirler.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

3 thoughts on “Dort Group Holding İş Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

  • Erhan bakır

    Seramik fayans karo işleri itina ile yapılır tlf 05387296842

    Yanıtla
  • Haluk ZAN

    Kalıpçı ve demirci Ekib var formen lik yapıyorum işe ihtiyacımız var yardımcı olursanız sevinirim. Pasaport larımız hazır saygılar

    Yanıtla
  • Seramik ustasıyım yurtdışında sizinle çalışmak istiyorum ekibim var şuan Kuzey Irak’ta çalışıyorum 1 aylık işim kalmış irtibat 05448774757

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir