28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022

Güneyli Bayan Tiyatro Oyunu – 30 Mayıs 2022 // İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi Güneyli Bayan tiyatro oyunu ne zaman, nerede, saat kaçta, Güneyli Bayan bilet al kayıt formu, oyun konusu, İzmir Sanat Etkinlikleri, Tiyatro, Konser, Rutkay Aziz, Dolunay Soysert, İzmir ücretsiz tiyatro oyunları 2022 detayları burada.

Güneyli Bayan tiyatro oyunu, 30 Mayıs 2022 Cumartesi günü İzmir Sanat’ta tiyatro severlerle buluşuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Güneyli Bayan oyunu için internet üzerinden QR Kodlu bilet alınması gereklidir. 26 Mayıs 2022 Perşembe saat 12.00 itibariyle biletlerinizi alabilirsiniz.

Oyun Konusu:

“Anılarıyla sansasyon yaratan bir kadının, 1950’lerdeki McCarthy çetesinin o dönemde yaratığı baskıyla kısıtlanmış sanat ve politikayla savaşının, iç dünyasına yansıması… Yaşadığı dönemde gösterdiği güçlü duruşuyla kendine hayran bırakan Lillian Hellman’ın savaşını başka bir açıdan gözlemliyoruz. Kendini “Aydın çevreden” sayanların, konforları söz konusu olduğunda nasıl da düzenin aydınına dönüştüklerini ve bir kadının gerçeğinden vazgeçmeden bu toplumla çekişmesini anlatıyor.Düzene ayak uydurmayı seçmeyip özgür ifade cesareti gösteren Hellman, yaşadığı dönemde rejimin yarattığı baskının tüm arka odalarını bize sunuyor.”

Yazan: Bilgesu Erenus

Yöneten: Rutkay Aziz

Oyuncular: Rutkay Aziz, Dolunay Soysert

Güneyli Bayan Tiyatro Oyunu

Tarih: 30 Mayıs 2022 Perşembe

Saat: 20.30

Yer: İzmir Sanat – Alsancak Fuar içi

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYIN


İzmir ve Ege Bölgesindeki Yeni Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin TELEGRAM Kanalımıza Katılın ve Instagram Hesabımızı Takip Edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlikcom

Instagram: https://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir