19 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Çeki Başvurusu: 1500 TL Kurban Bayramı Yardımı Nasıl Alınır 2024

Bursa Büyükşehir Belediyesi çocuklara alışveriş çeki desteği verecek.. Ramazan yardımı hediye çeki başvurusu nasıl yapılır 2024, BURFAŞ alışveriş çeki başvuru şartları, Kart16 başvuru formu, Kurban yardımı nasıl alınır detaylar burada.

Bursa Büyükşehir Belediyesi çocuklara alışveriş çeki dağıtacağını açıkladı. Ramazan Sosyal Destek Çeki almak isteyenler başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor.

Büyükşehir, Bursalı çocuklara bayram alışverişi için 1500 TL’lik hediye çeki verecek. Bu alışveriş çekleri ile hem çocuklar sevinecek hem de bu çekler sayesinde esnafta cirosunu yükseltecek. Kurban Bayramı çeki Kart16 kartlarına yüklenecek. Alışveriş çeki ile çocuklar Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Bursa Ayakkabıcılar Odasına bağlı esnaflardan alışveriş yapılabilecek. Bu yardımdan 20.000 çocuk faydalanacak.

Sosyal Destek Çeki Başvuru Şartları

  • Bursa sınırları içerisinde yaşıyor olmak
  • Ailenin ekonomik durumu kötü olması
  • 18 yaşından küçük olmak

Kurban Bayramı Yardımı Başvurusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek 1500 TL sosyal destek çeki başvurusu yapmak isteyen kişiler, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kart16 başvurusu yaptıktan sonra Ramazan Sosyal destek çeki almaya hak kazanabiliyor.

https://e-belediye.bursa.bel.tr/Sosyalyardimbasvurusu/Bukapi.aspx?talepid=764


Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

2 thoughts on “Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Çeki Başvurusu: 1500 TL Kurban Bayramı Yardımı Nasıl Alınır 2024

  • Bursa Yenişehir de oturuyorum hediye çeki istiyorum gün Doğan mahallesi Koca Emin sok no 3

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir