19 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022

Gelir Yuvan Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır 2023

Gelir Yuvan yadım başvurusu nasıl yapılır, Gelir Yuvan desteği başvuru şartları, başvuru formu 2022 – 2023, Evden gelir elde etmek. evde iş fikirleri detaylar burada.

Gelir Yuvan yardım başvurusu almak isteyen vatandaşlar araştırmalar yapmaya başladı.

Gelir Yuvan sizlere evden iş fikirleri elde edebileceğiniz, yardım başvurusu yapabileceğiniz bir web sitesidir. Resmi kurumlar ile bir ilişkisi bulunmamaktadır. Ülkemiz ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. Bu ekonomik zorluklardan etkilenmeyen insan yok denecek kadar azdır. Dolayısıyla insanlar gelirlerini arttırmak için ek gelir oluşturacak evden çalışabileceği veya yardım alabileceği yerlere başvurular yapmak için araştırmalar yapmaktadır.

Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır

Dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal yardımlar yapılıyor. Bu yardımlar genellikle hiç geliri olmayan veya az gelir ile yaşamını devam ettiren kişilere veriliyor. Siz de bu kişilere arasındaysanız, bağlı olduğunuz belediyeye giderek başvuru yapabilirsiniz.

Ayrıca devletin açıkladığı yeni bir yardım paketine başvuru yapabilirsiniz. 4 milyondan fazla kişiye yardım yapılacak. Senede toplam elinize 7200 TL’ye kadar para geçecek. Başvuru yapmak için, şifreniz ile e-devlet’e giriş yapın, ardından arama bölümüne “Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” yazın. Açılan sayfadaki formu doldurarak yardımdan faydalanabilir ve hemen ödemenizi alabilirsiniz.

Evden Paketleme İşi Nasıl Bulunur

Son yıllarda evden çalışarak para kazanmak popüler hale gelmektedir. Korona virüsün de etkisiyle insanlar ev ortamında çalışmanın yollarını aramaktadır. İnternetten Para Kazanma, Youtuber olmanın yanı sıra paketleme işi ile de ilgilenen bir çok kişi bulunuyor.

Paketleme işinde dikkat etmeniz gereken şey, günlük olarak söz verdiğiniz paket sayısını her zaman anlaştığınız firmaya vermeniz geremektedir. Firmalar güvendiği kişilere iş vermektedir. LCW, KOTON, DE FACTO gibi büyük tekstil markalarına iş yapan fason firmalar tarafından bu işler kişilere verilmektedir. Bu iş için kadınlar daha ön planda tutulmaktadır. Yapılacak iş dolayısıyla kadınların daha uygun olması ve iş hayatında kadınların desteklenmesi sebebiyle bu iş modeline kadınlar daha yatkın oluyorlar.

Paketleme işi araştıran kişiler, çevresinde tekstil atölyeleri varsa, paketleme ihtiyacı duyan bir firma varsa giderek görüşebilirsiniz. Yaz aylarında olmamız sebebiyle düğün sektörü için çalışacak eleman ihtiyaç bulunmaktadır.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

9 thoughts on “Gelir Yuvan Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır 2023

  • Mehmet izci

    Mehmet izci 65 yaşındayım evim yok kira kira dolaşıyorum malesef evlerin kiraları çok yüksek madur durmdayim devletinde yardim desteği istiyorum

    Yanıtla
  • Kerem

    Yardım edin gelir yuvan 5 kişiyiz tek ben çalışıyorum 3 çocuğum var biri hasta konuşamıyor 4 yaşında

    Yanıtla
  • Ahmet Koç

    Boclardan dolayı gurbetten ayleni göremiyorum bitmiyor yardım edin

    Yanıtla
  • İşsizim çaresizim kimse yardim etmiyor havalar sıcak evde çalışan elektronik malzeme yok soğuk su icemiyorum

    Yanıtla
  • Adil coşkun

    Nolur para gönderin sevinirim

    Yanıtla
  • Hüseyin

    Ben gelir yuvaya baş vuracam

    Yanıtla
  • zeliha selçuk

    gelir yuvamyardım

    Yanıtla
  • Maddi ihtiyaçlarımız çok kardeşlerim hepsi sanayide çalışıyoruz imkanınız varsa göndere bilirsiniz

    Yanıtla
  • Orhan

    Tek çalışanın hicbir sosyal desteğim yok 3 çocuğum var yardımlarınızı beklerim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir