16 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024

Şahinbey Belediyesi Çamaşır Makinesi Nasıl Alınır? Evlilik Okulu Başvurusu 2024

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Çamaşır Makinesi dağıtıyor. Mehmet Tahmazoğlu Evlilik Okulu başvurusu nasıl yapılır 2024, Şahinbey Belediyesi verdiği Çamaşır Makinesi markası, Evlilik Okulu hediyeleri başvuru şartları, başvuru formu, Gaziantep evlilik yardımı detayları burada.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Çamaşır Makinesi hediye ediyor. Aileler evlilik okuluna başvuruların nasıl yapıldığını ve Çamaşır makinesi markasını merak ediyor.

Evlilik Okulunda çiftler, uzman hocalar tarafından verilen eğitimlere katılıyor ve evlilik için hayati önem taşıyan konular ile ilgili bilgi sahibi oluyorlar. Evlilik Okulu sonunda ise herkese “Evlenme Ehliyet Belgesi” veriliyor. Evlenme Ehliyet Belgesi alan çiftlere çeşitli hediyeler de verilirken, bazı çiftler ise Çamaşır Makinesi almaya hak kazanıyor.

Şahinbey Belediyesi Çamaşır Makinesi nasıl alınır?

Şahinbey Belediyesi tarafından verilen Çamaşır Makinesi sahibi olmak isteyen aileler, Evlilik Okulu başvurusu yaparak sertifikalarını almalıdır. Eğitimler üç hafta, Perşembe günleri saat 17:00 ile 21:00 arasında toplam üç kurdan oluşmaktadır. Çamaşır Makinesi almak için de bazı şartlara uymak gerekiyor.

Çamaşır Makinesi Alma Şartları

  • Nişanlı çift olmak,
  • Yeni evli çift olmak,
  • Evlilik Okuluna katılarak sertifika sahibi olmak,
  • Şahinbey Belediyesi ilçesinde ikamet ediyor olmak

Şahinbey Belediyesi verdiği Çamaşır Makinesi Markası

Şahinbey Belediyesi tarafından verilen Çamaşır Makinesi Vestel markadır.

Evlilik Okulu Başvuru Nasıl Yapılır

Şahinbey Belediyesi Evlilik Okuluna başvurular Nikah Memurluğunun içerisinde bulunan Evlilik Okulu birine giderek bizzat yapılacağı gibi 444 27 01 ve 232 11 11 dahili (4141) numaralı telefonları arayarak da başvuru yapabilirsiniz.

Evlilik Okulu Eğitim Verilen Konular

Etkili iletişim, Öfke kontrolü, Empati, Sen ben dili, Sağlıklı ebeveyn ilişkileri, Dinimizde Evlilik ve aile hayatı, Evlilikte ibadetin yeri ve önemi, Temizlik ve hijyen, sağlıklı beslenme, aile bütçesi hazırlama ve sürdürülebilirliği, Doğru alışveriş usulleri ve dinimizde israf, Güvenli internet ve dolandırıcılardan korunma gibi önemli konularda eğitimler verilmektedir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

One thought on “Şahinbey Belediyesi Çamaşır Makinesi Nasıl Alınır? Evlilik Okulu Başvurusu 2024

  • Anonim

    5 çocuk okula gidiyor

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir