29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Kasım 2022

Twitter Mavi Tik Satın Alma (8 Dolar)

Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, tüm profillere mavi tik işaretini 8 dolar karşılığında verecek. Mavi tik nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır detaylarına ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medya kullanıcılarının en çok tercih ettiği Twitter, Elon Musk tarafından satın alındı. Twitter’ı satın aldıktan sonra çok konuşulan kararlara imza atan Elon Musk mavi tik ile ilgili de büyük bir değişime gitti.

200 Milyondan fazla kullanıcısı bulunan Twitter da mavi tiki devlet kurumları, haber kuruluşları, haber sektöründeki kişiler, gazeteciler, şirketler, markalar, kuruluşlar, film stüdyoları, TV kanalları, müzik kuruluşları, spor ligleri, kulüpler, takımlar, siyasetçiler, fenomenler ve içerik üreticileri faydalanabiliyordu.

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra, 8 Dolara herkese satacağını duyurdu. Bölgelere göre satış fiyatının değişeceğini aktaran Elon Musk, Türkiye’de 110 TL’den satışa sunulacak, mavi tiklere herkes sahip olabilecek. Sadece devlet kurumlarına özel bir tik tasarlanacak ve bu tikten sadece resmi kuruluşlar, bakanlıklar ve devlet adamları faydalanabilecek.

Twitter Mavi Tik Nasıl Satın Alınır?

Twitter profiline mavi tik almak isteyen kullanıcılar aşağıdaki yönlendirmeleri takip ederek satın alma bölümüne profil ayarları üzerinden erişebilir. Önümüzdeki günlerde tüm profillerde aktif edilecektir.

Mavi tik alabilmek için öncelikle Twitter Blue aboneliği almanız gerekmektedir. Abonelik aldıktan sonra ana menüdeki Daha Fazla… simgesine gidin. Ayarlar ve Destek ögesini seçin. Ayarlar ve Gizlilik ögesini seçin. Hesabın ögesini seçin. Hesap bilgileri öğesini seçin. Devam etmek için şifrenizi girin. Onaylanmış altında, Onaylama isteğinde bulun öğesini seçin. Ardından, İsteği başlat öğesini seçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir