29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Pişir De Görelim Başvuru TV8 2024

TV8 ekranların yayınlanan Pişir De Görelim yarışma programı hafta sonu yayınlanmaya devam ediyor. Pişir De Görelim başvuru formu tv8, yemek yarışma sunucusu Tuğba Ülker, Serhat Doğramacı kimdir, başvuru şartları nelerdir 2024 detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

TV8 ekranlarında yeni yemek yarışma programı daha haftasonu izleyicisiyle buluşacak. Pişir De Görelim yarışmasına başvuru yaparak katılanlar birinci oldukları takdirde farklı bir yarışmaya da katılma hakkı kazanacak.

Pişir De Görelim yarışması sadece cumartesi ve pazar günleri saat 15.00’te TV8 ekranlarında yayınlanacak. Yarışmaya iki ayrı mutfakta iki yarışmacı katılacak. En lezzetli ve kusursuz bir tabak hazırlayan yarışmacı Zuhal Topal’la Yemekteyiz programına katılarak hünerlerini orada da sergileme fırsatı bulacak.

Yemek yarışması programının sunuculuğunu Tuğba Ülker yaparken, hangi yemek yapılacağına karar veren ve tabakları yorumlayarak puan veren isim ise MasterChef şampiyonlarından Serhat Doğramacı oldu.

Pişir De Görelim yarışmasına kendisine güvenen herkes katılabilir.

Pişir De Görelim Başvurusu Nasıl Yapılır

TV8 ekranlarında yayınlanan Pişir De Görelim programına katılacak isimler Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz programına yapılan başvurulardan seçilmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak yemekteyiz programına başvuru yaptıktan sonra başvurunuz kabul edildiği takdirde, öncelikle Pişir De Görelim yarışmasına katılacaksınız.

https://www.tv8basvuru.com/basvuru/yemekteyiz/1

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

1/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir