Edremit Tablet Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Edremit Belediyesi Tablet Başvuru Ekranı, Başvuru Formu, Edremit Ücretsiz Tablet, Edremit Tablet Desteği gibi sorularınızın yanıtını buradan öğrenebilirsiniz.
Balıkesir Edremit Belediyesi pandemi dolayısıyla uzaktan eğitimlerini devam ettirmesi için öğrencilere 250 adet tablet dağıtımı yapacak. 8 ve 12. sınıf öğrencilerine verilecek olan tabletler için başvurular 10 Ekim’e kadar Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılması gerekiyor.
Başvuru Şartlar:
Sosyal Yardımlaşma Yönetmeliği şartlarına uymak, Edremit’te ikamet ediyor olmak, maddi durumu kötü ve birden çok öğrenci ailesi olmak, birden fazla öğrencinin olduğu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecektir. Dağıtımda öncelik sırası 8. ve 12. sınıf öğrencilerinde olacaktır. Talebin fazla olması durumunda ise bir önceki eğitim yılının başarı durumu dikkate alınacaktır.

Ben lise öğrencisi yeşim mert lütfen banada yardımcı olunmasını talep ederim
Balıkesir-edremitte oturuyorum bir bilgisayarım olursa derslerime daha iyi çalışıp ödevlerimi yapabilirimçok rica ediyorum banada bir tane verilsin istiyorum CENNET AYAĞI MAHALLESİ ***.SOKAK NO **