29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2023

Ankara Tek Yürek Yardım Başvurusu 2023

Ankara yardım başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım kampanyaları. Ankara Tek Yürek uygulaması başvurma. Ankara Askıda Fatura başvurusu yapma, Ankara Su Ver, Ankara Bilet Ver, Ankara El Ver, Afiyet Ver!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Mansur Yavaş öncülüğünde “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” sloganıyla gerçekleştirdiği, Ankara Tek Yürek projesi devam ediyor. Sürekli yeni kampanyalarla yoluna devam eden proje kapsamında bir çok yardım kampanyası sonuçlandı. Siz değerli yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerine yardımlar ulaştırıldı.

Ankara Tek Yürek için tıklayınız

Bilet Ver, Su Ver ve İftar Ver Kampanyaları Tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli nedenlerle faturalarını ödeyememe, yol parasını ödeyememe ve iftar yapamama gibi ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan Bilet Ver, Su Ver ve İftar Ver kampanyaları başarılı bir şekilde tamamlandı. Aşağıdaki istatistiklerde ne kadar yardım yapıldığını görebilirsiniz.

Su Ver İstatistikler
Ödenen Fatura Adedi:
171,015
Toplam Ödenen Fatura Tutarı: 7,780,283

Bilet Ver İstatistikler
Yükleme Yapılan Ankarakart Adedi:
12,775
Toplam Yükleme Tutarı: 731,510

İftar Ver İstatistikler
Siparişi Alınan İftar Paketi Sayısı: 500,102
Toplam Ödenen Tutar: 7,501,530

El Ver Kampanyası Devam Ediyor

El Ver yardım kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatabilir veya başvuru yaparak yardım isteyebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayıp, içerikte yer alan adımları takip ederek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz:

El Ver Yardım Kampanyası için tıklayınız

Afiyet Ver Kampanyası da Büyük İlgi Gördü

Yine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Afiyet Ver projesi ile evinde gıda ihtiyacı olan vatandaşlar için yardım götürülmekte. Şu ana kadar önemli miktarda yardım desteği alan projeye sizde destek olmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Afiyet Ver kampanyası için tıklayınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir