29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Ekim 2020

Nevşehir Askıda Tablet Kampanyası Başvuru

Nevşehir Belediyesi askıda tablet kampanyası ile eğitim engeli olan çocuklara yardım etmeye devam ediyor. Peki Nevşehir ücretsiz tablet bilgisayar başvurusu nasıl yapılır. Askıda tablet kampanyasına nasıl katılınır?

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitimin başlamasıyla, “Eğitim Engeli Olan Hiçbir Çocuk Kalmasın” sloganı ile kampanyaya başlayan Nevşehir Belediyesi yardım dağıtmaya devam ediyor. Askıda tablet kampanyası ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin tablet sahibi olması amaçlanıyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı şu açıklamada bulundu “2020-2021 eğitim öğretim yılı ile birlikte ana sınıfları ile 1. sınıflarımız yüz yüze eğitime kısmen de olsa başladı. Tabii şehrimizde uzaktan eğitim gören ve imkanı olmayan çocuklarımız var. Nevşehir Belediyesi olarak biz de ‘hiçbir çocuğumuz ve gencimiz uzaktan eğitimden mahrum kalmasın ve eğitim öğretimde ara verilmesin’ diyerek ‘Askıda Tablet Kampanyası’ başlattık.” dedi.

Tablet Kampanyasına Başvuru Nasıl Yapılacak?

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın öncülüğünde başlatılan kampanyaya katılarak bağışta bulunmak isteyenler 0384 2134936 numaralı hattan Nevşehir Belediyesi ile iletişime geçebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir