29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 7 Kasım 2020

İzmir Depremi Hasar Tespit Sorgulama Ekranı

İzmir’de son yaşanan deprem ile birlikte bir çok yapı hasar aldı. Peki İzmir’de hangi binalar hasarlı? Hangi binalarda büyük hasar tespit edildi? İzmir’de kaç bina yıkıldı? Binam hasarlı mı, nasıl tespit ederim? Hasar tespit kontrolü nasıl yapılır?

İzmir’de 30 Ekim’de gerçekleşen büyük depremin ardından onlarca bina yıkıldı, yüzlerce bina ağır hasar aldı. Az ve orta hasar alan binaların ise binlerce olduğu tahmin ediliyor. Hasar tespit çalışmaları her geçen gün daha da hızlanıyor.

İzmir Depremi Hasarlı Ev için Taşınma ve Kira Yardımı Başvuru Formu

İzmir’de Kaç Bina Hasar Aldı?

Yapılan hasar tespit çalışmalarında son belirlemelere göre acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık 178 bina, orta hasarlı 176 bina, az hasarlı 1143 bina ve hasarsız 16858 bina tespit edildi.

Benim Bulunduğum Bina Hasarlı Mı?

Sizin oturduğunuz binanın veya mahalledeki binaların hasarlı olup olmadığını, aşağıdaki linke tıklayarak, devletin oluşturduğu hasar tespit platformundan ulaşabilirsiniz.
hasartespit.csb.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayarak adres formunu dikkatli şekilde doldurup, kolayca işleminizi yapabilirsiniz.


çok arananlar: izmir deprem hasar tespit formu, izmirde hangi binalar hasarlı, bayraklıda hangi binalar hasarlı, bornovada hangi binalar hasarlı, hasar tespiti nasıl yapılır, hasartespit.csb.gov, hasarlı binalar nerede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir