19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Aralık 2020

2021 Yılbaşı Programları – Konserleri

2021 yılına sayılı günler kaldı? Peki 2021 yılbaşında hangi sanatçı nerede sahne alacak?, Yılbaşı kutlanacak mı?, İzmir, İstanbul, Antalya, Bursa, Ankara Yılbaşı Konserleri kimler var?, Çıkışlı Yeni Yıl Konaklamalı Turlar, Yılbaşı Otel Fiyatları! Detaylı liste yazımızda.

2021 yılına sayılı günler kala işini son dakikaya bırakmak istemiyor ve erkenden rezervasyon yaptırmak gibi bir alışkanlığınız var ise doğru yerdesiniz. 2020 yılının çok zorlu bir sene olduğunu düşünürsek, pandemi de olsa yeni yıl çok fazla bir beklenti içerisindeyiz. Coşkulu bir kutlamayı da hakettik. Sizin de bu şekilde düşündüğünüzü biliyoruz ve Sosyal Mesafeyle pandemi kuralları kapsamında Türkiye’nin dört bir tarafında gerçekleşecek programlar, etkinlikler ve daha fazlasını sizler için listeledik.

İSTANBUL 2021 YENİ YIL PROGRAMLARI

İstanbul Yılbaşı Programları – Konserleri için tıklayınız

ANKARA 2021 YENİ YIL PROGRAMLARI

Ankara Yılbaşı Programları – Konserleri için tıklayınız

İZMİR 2021 YENİ YIL PROGRAMLARI

İzmir Yılbaşı Programları – Konserleri için tıklayınız

ANTALYA 2021 YENİ YIL PROGRAMLARI

Antalya Yılbaşı Etkinlikleri 2021 için tıklayınız

Online Etkinlikler 2021

Yılbaşında Gerçekleşecek Online Konserler listesi için tıklayınız
Tan Taşçı ve Konukları Yılbaşı Online Konseri 
Levent Dörter Evde Yılbaşı Konseri 
Sertab Erener Yeni Yıl Konseri 
Berkay Yılbaşı Özel & After Party: Elektro Hafız

Programları Yayınlanacak Diğer Şehirler:
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir