29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Şubat 2021

Manisa Kart Hes Kodu Eşleştirme Tanımlama Yapma

Manisa’da toplu taşıma araçlarında hes kodu zorunluluğu getirildi. Peki Manisakart hes kodu yükleme ekleme işlemi nasıl yapılacak?, Manulaş Hes kodu tanımlama eşleştirme nereden yapılıyor?, Manisa Büyükşehir Belediyesi Hes Kodu Alma, Manisa Otobüs Hes kodu nasıl alınır? işte detaylar;

Manisa Büyükşehir Belediyesi artan vakalar nedeniyle İçişleri bakanlığı’nın yayınladığı “Şehir İçi Toplu Ulaşımda HES Kodu Sorgulama Başlıklı Genelgesi” kapsamında toplu ulaşımdan izolasyonda olan kişileri tespit etmek amacıyla hes kodu uygulamasını hayata geçiriyor.

Manisa Toplu Taşıma Ücretleri 2021

Manisa Kart kullanıcılarının 30 Kasım Pazartesi gününe kadar hes kodu ile kartını eşleştirme işlemlerini yapması gerekecek. Aksi takdirde 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren kartları kullanıma kapatılacak ve toplu taşıma araçlarını kullanamayacak.

MANİSA KART HES KODU TANIMLAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYIN:
https://www.akillibiletim.com/HesMatch.aspx?cid=45 adresine girerek gerekli yerleri doldurun ve işleminizi tamamlayın.
Toplu taşıma için Hes Kodunuzun süresiz yani en az 6 aylık olmasına dikkat ediniz.
Toplu Taşıma İçin HES Kodu Nasıl Alınır?
İzmirim Kart Hes Kodu Ekleme Yükleme Kayıt Formu

Sistem Nasıl İşleyecek?

Manisa Kartların, HES Kodları ile eşleştirilmesi sonrası, toplu ulaşım araçlarına yapılan tüm binişler elektronik takip altına alınmış olacaktır. Biniş bilgileri, günlük olarak T.C. Sağlık Bakanlığı ile paylaşılacaktır. Bakanlık, karantinada olması gerekirken dışarıda olan hastaların ya da temaslı kişilerin tespitini yaparak cezai işlem uygulayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir