19 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021

Sosyo App Her Ev Bir Sahne Etkinliği Her Bilet Bir Umut

biletli online etkinlik platformu, her ev bir sahne, her bilet bir umut, milyon yapım 24 saat kesintisiz canlı müzik. sosyoapp başvuru nasıl yapılır? baş[email protected] mail gönderme. 1 HES festival.

Türkiye’nin en önemli etkinlik organizasyonlarından Milyon Yapım, Sosyo App aracılığı ile, 18 ve 28 Şubat 2021 tarihleri arasında kesintisiz müzik etkinliği gerçekleştirecek. Etkinliğin amacı, pandemi nedeniyle zor durumda olan sanatçılara maddi destek sağlamak olacak. Gelirlerin müzisyenlere aktarılacağı etkinliğe siz de katılmak isterseniz son başvuru tarihi 1 Şubat 2021!

Her bilet 10 TL’dir. Biletler Sosyo’da. Konseri indireceğiniz uygulamadan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Konsere katılacak sanatçıların listesini görmek için tıklayınız

Her Ev Bir Sahne, Her Bilet Bir Umut!

Sosyal medyada yapılan açıklamada Sosyo App şunları paylaştı: “Pandemi nedeniyle tüm dünya zor bir süreçten geçerken, müzik sektörü en çok etkilenen sektörlerin başında. Sektörün bütün oyuncularıyla kol kola yürümeyi misyon edinen Milyon Yapım olarak bu zorlu süreçte müzik emekçilerinin kendi evlerinde konser vererek gelir sağlayabilmeleri için önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanından başvuran 240 müzisyen, maksimum 45’er dakikalık konserler vererek, 18-28 Şubat tarihleri arasında 10 gün boyunca 24 saat kesintisiz canlı müzik yayını gerçekleştirecek. Bilet satışından kazanılan gelirin tamamı ise, tüm sanatçılara eşit olarak paylaştırılacaktır.”

Sanatçı Olarak Nasıl Başvururum:
Başvuru için istenilen bilgiler;
– Ad, Soyad
– Doğum tarihi
– İletişim numarası
– Özgeçmiş
– Video çalışmalarının 2 adet linki
İstenilen bilgilerin eksik gönderildiği başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvurular İçin:
baş[email protected]
ya da
Whatsapp: 0532 1576733

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir